Koncerndirektør

Er du den helhedsorienterede koncerndirektør, der kan sikre den fortsatte vækst samt videreudvikle Novatechs stærke position?

Virksomheden

Novatech er en dansk industrivirksomhed, der producerer og sælger fleksible transportløsninger til marine, landbrug og industrien. Koncernen har hovedkontoret i Aalborg, salgsselskab i Finland og produktion i Polen samt egne sælgere og distributører i hele verden.

Novatech blev stiftet i 1996 af nuværende direktør Erik Knudsen, beskæftiger ca. 330 medarbejdere og har i dag en meget stærk position i et konkurrencepræget globalt marked.

Læs mere om Novatech her.

Jobbet

Med reference til bestyrelsen bliver det den nye koncerndirektørs opgave at styrke Novatechs position i et marked, hvor konkurrencen er intensiv. Novatech har eget produktprogram og egen produktion og kontrollere således hele værdikæden. Du kommer til at bidrage til videreudvikling af virksomhedens samlede strategi og implementering heraf.

Fra hovedkontoret i Aalborg får du ansvaret for den overordnede forretningsmæssige og økonomiske udvikling på tværs af Novatechs selskaber i flere lande. Med det samlede P/L ansvar for koncernen forventes det, at du tager ejerskab for koncernens selskaber og agerer som den samlende og motiverende direktør.

Det er desuden din opgave at skabe grundlag for kompetenceudvikling for medarbejdere, ledere og direktion samt at etablere en koncernledergruppe.

Din profil

Du er sandsynligvis ingeniøruddannet og har en relevant kommerciel eller organisatorisk efteruddannelse som HD-A eller HD-O eller en MBA.

Du har solid erfaring med ledelse af en international organisation med datterselskaber i flere lande, gerne som direktør af en mellemstor industriel produktionsvirksomhed. Alternativt, står du i spidsen for en forretningsenhed eller division med eget P/L ansvar, og du har i kraft af en succesfuld karriere opnået en bred forretnings- og ledelsesmæssig indsigt.

Du har gennem tiden haft succes med forretningsudvikling, drift samt dokumenteret erfaring med at lede på tværs af landegrænser og kulturer. Du skal sikre de kulturelle værdier og skabe en sammenhængende organisation.

Dine organisatoriske ledelseskompetencer bliver nøglen til succes, og du trives i rollen som en synlig og coachende leder, der går forrest og evner at påvirke alle interessenter i og omkring virksomheden.

Du begejstrer medarbejdere, og du opnår de aftalte mål ved at fremme en klar oplevelse af formål, inspirere til en positiv indstilling til arbejdet og vække et stærkt ønske i teamet om at lykkes. Du er i stand til at etablere og opretholde relationer til andre på alle niveauer både internt og eksternt. Samarbejde med koncernens ejer vil blive tæt. Din håndtering af uenighed og potentielle konflikter er proaktiv, diplomatisk og konstruktiv.

Det er et krav, at du behersker engelsk på forhandlingsniveau både skriftlig og mundtligt.

Du tilbydes

  • Mulighed for at præge en virksomhed, der i øjeblikket gennemgår en spændende udvikling.
  • Chancen for at skabe fremragende resultater.
  • At blive en del af en kultur med høj anciennitet, og hvor alle bidrager på flere niveauer i organisationen.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK