Salgskonsulent til VVS- og byggebranchen

Salgskonsulent med stort drive, søges til salg af Jeviths samlede produktprogram til VVS- og byggebranchen i Midt- og Nordjylland.

Virksomheden

Siden etableringen i Roskilde i 2001 har Jevith A/S gennemgået en fantastisk udvikling, og firmaet er i dag markedsledende inden for salg af rørophæng til VVS-branchen samt inden for salg af fastgørelse til tag-og murerbranchen.

I 2012 etablerede Jevith A/S desuden en afdeling i Norge.

Målet er, gennem fortsat høj produktkvalitet, topprofessionel kundeservice og et godt markedskendskab, at fortsætte den positive udvikling og forstærke markedspositionen i Danmark.

Virksomheden er præget af en åben og uhøjtidelig dialog med fokus på god kundeservice gennem et tæt samarbejde samt fortsat ekspansion.

Jobbet

Med reference til salgschefen, får du det selvstændige resultatansvar for salg af Jeviths komplette produktprogram inden for værktøj, let-og svær fastgørelse samt Müpro rørophæng, både til eksisterende og nye kunder. Du arbejder med udgangspunkt fra egen bolig.

Du vil ligeledes, med support fra teknisk service i Roskilde, være ansvarlig for den daglige rådgivning og instruktion i brugen af korrekt anvendelse af produkterne, når du er ude på byggepladserne, herunder udførelse af trækprøver. Kort sagt skabe værdi for dine kunder.

Det forventes, du gennemfører min. 16 kundebesøg pr. uge og sikrer firmaets viden ved brug af CRM system til indrapportering af konkurrentovervågning med hensyn til produktprogram, projektpriser, konkurrenttiltag, kundeinfo mm. Derudover forventes opfyldelse af de i fællesskab fastsatte salgsmål/besøgsmål/kampagnemål.

Din profil

Du har min. 3 års erfaring i opsøgende salg, alternativt erfaring som selvstændig/projekt/entrepriseleder, både til nye og eksisterende kunder, og kender betydningen af god kundeservice samt effektiv opfølgning.

Gerne håndværkerbaggrund eller anden byggeteknisk indsigt, da du skal have tegningsforståelse.

Derudover har/er du:

  • i stand til selvstændigt at planlægge dine eksterne møder og sikre en tilfredsstillende opfølgning hos såvel eksisterende som nye kunder
  • et godt kendskab til branchen og de relevante målgrupper som VVSere, tømrere, murere, entreprenører, byggefirmaer m.m.
  • vant til at bruge CRM systemer og har generelt gode it-kundskaber
  • et udadvendt konkurrencemenneske med udpræget vindermentalitet og du ved at det kræver hårdt arbejde at skabe nye kunder
  • vedholdende og robust, målorienteret og samtidig en tillidsvækkende type
  • en holdspiller og ser sambesøg og sparring som en god mulighed for personlig udvikling.

Du tilbydes

En attraktiv gagepakke, der består af en basisgage, bonusaftale, pension, fri bil, telefon, computer m.v.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK