Senior projektleder til Tech Delivery

Vil du lede udfordrende IT-projekter og spille en afgørende rolle i eksekveringen af Telenors strategi?

Virksomheden

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og bredbånd. De er en del af en global virksomhed, som er et af Nordens største teleselskaber og en af verdens største leverandører af mobiltelefoni. Telenor er repræsenteret i 13 lande, og på verdensplan hjælper de 208 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er de ca. 2.000 medarbejdere, som hver dag yder deres bedste for at gøre det enkelt og nemt for deres kunder at kommunikere. Det er vigtigt for virksomheden, at Danmark bliver et førende videnssamfund. Derfor investerer de hvert år massivt i den danske teleinfrastruktur. I Danmark er CBB Mobil og Canal Digital også en del af Telenor-familien.

Du kan læse mere om Telenor på www.telenor.dk

Jobbet

Som senior projektleder i Tech Delivery i Telenor vil du få et centralt projektledelsesansvar i forbindelse med Telenors strategisk komplekse IT-projekter. Som en del af et stærkt projektlederteam vil du få ansvaret for ledelse af Telenors IT-projekter.

Senior projektlederen skal kunne lede og levere enterpriseprojekter og programmer med høj IT kompleksitet, via stærke ledelsesegenskaber og erfaringer med projektledelse. Derudover skal du evne at skabe resultater gennem tværgående samarbejde og stakeholder management.

Du kommer til at fungere som en betroet rådgiver for topledelsen i Telenor og facilitator af beslutningsprocesserne. Som senior projektleder vil du være ansvarlig for personaleledelse af medarbejdere i dine projekter, samt have ansvar for at levere til budget, kvalitet og tid. Desuden er leverandørstyring et væsentligt ansvar i rollen.

Med reference til afdelingschefen for Tech Delivery, vil du blive en del af et team med 13 kompetente projektledere. I afdelingen skal du bidrage til den løbende udvikling af projektlederværktøjer og metoder, samt agere sparringspartner for afdelingens øvrige kompetente projektledere.

Arbejdspladsen ligger i Aalborg. Du skal forvente rejseaktivitet mellem Aalborg og København. Der kan desuden forekomme rejser uden for Danmark i forbindelse med de projekter, du står i spidsen for.

Din profil

Det er vigtigt, at du har ledelseserfaring med komplekse IT-projekter i et dynamisk miljø med faste deadlines, og at du er i stand til at holde hovedet koldt i en travl hverdag. Du besidder stærke lederevner samt erfaring med coaching, udvikling og motivering af medarbejdere.

Du skal søge dette job, hvis:

  • du har flere års erfaring som projektleder med ledelse af komplekse IT-projekter
  • du kan gå ind i Telenors erfarne og effektive organisation og løfte og forbedre den måde, hvorpå Telenor laver projekter
  • du er god til at kombinere din helhedsforståelse og forretningsforståelse med din tekniske indsigt, og har haft succes i store IT-leverancer
  • du har stærke kvalifikationer inden for projektstyring gennem ledelse, leverandørstyring og stakeholder management.
  • du er ambitiøs, og du sætter barren højt. Du er villig og i stand til konstant at forbedre og udvikle dig selv, dit team og dine omgivelser.
  • du er en selvstændig holdspiller med evnerne til at samarbejde og opbygge gode relationer, og du trives blandt andre.
  • du karakteriseres ved et højt drive samt et godt humør, og du besidder en høj grad af fleksibilitet
  • du er resultatorienteret og evner at skabe resultater gennem tværgående samarbejde og stakeholder management
  • du taler og skriver flydende dansk og engelsk.
  • du generelt besidder evnen til at kommunikere bredt både mundtlig og skriftligt, idet ansvaret for projektformidling ligger hos dig.

Du tilbydes

Glæd dig til et spændende job i en global virksomhed i rivende udvikling. Telenors kultur er helt unik og præget af en uformel tone, engagement og professionalisme. Hos Telenor har du mulighed for at præge din egen hverdag og udvikle dit job og dine muligheder. Du vil komme med på en dynamisk forandringsrejse sammen med en masse dygtige kollegaer og blive en del af en moderne organisation, der tager hånd om sine medarbejdere og kunder.

Du bliver en del af et stærkt team af yderst kompetente projektledere i Tech Delivery, som har det samlede ansvar for eksekvering af Telenors strategisk komplekse IT-projekter. Du bliver en del af et yderst kompetent projektleder miljø med ”jobs to be done”.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK