CFO

Forretningsorienteret CFO til styring af den samlede økonomi og optimering af forretningen sammen med den øvrige ledelse.

Virksomheden

Vores kunde, der har base i Nordjylland, er en markant aktør på det danske marked, men har de seneste år også leveret på en række udenlandske markeder og er i dag en af Nordeuropas mest moderne virksomheder i branchen. Virksomheden anvender hovedsageligt danske og nordiske råvarer og baserer driften på mange års erfaringer.

Jobbet

Virksomhedens ledelse og ejerskab har ambitioner for virksomheden, og kursen er sat mod vækst i de kommende år. For at understøtte væksten og skabe en selvstændig økonomiafdeling samt sikre ressourcer og kompetencer til yderligere udvikling, søges nu en CFO.

Med reference til den administrerende direktør får du ansvaret for regnskab, rapportering, budgetter og videreudvikling via økonomiske analyser og forecasts samt optimering af strukturer og processer.

Et væsentligt succeskriterie er god og effektiv økonomistyring med opbygning af værdikæder og konkrete KPI’er, således at denne danner rammen for gennemskuelige beslutningsgrundlag for ledelsen. Derudover formår du at etablere et velfungerende og udviklende samarbejde mellem økonomifunktionen og virksomhedens øvrige afdelinger, og samtidig sikrer du, at sikkerhed og arbejdsmiljø lever op til organisationens værdier.

Din profil

Du har en relevant videregående økonomisk uddannelse kombineret med en baggrund fra en stilling som økonomichef/CFO eller controller fra en produktionsvirksomhed. Det er vigtigt, at du har solidt kendskab til IT-understøttet effektivisering af processer, og at du har erfaring med økonomisk og forretningsmæssig sparring til ledelsen. Du taler og skriver selvfølgelig engelsk på forretningsniveau.

Du er nysgerrig, analytisk stærk og har forretningsforståelse. Du trives i en central stilling, hvor du både arbejder hands-on på opgaver, herunder regnskabsopgaver, bliver udfordret af faglige udviklingsopgaver og er involveret i ledergruppens kommercielle udvikling af virksomheden.

Du tilbydes

Du tilbydes et spændende og bredt job med både udviklings- og driftsopgaver i en virksomhed, hvis målsætning er kontrolleret vækst.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK