Fabrikschef

Et af dine succeskriterier er at udøve værdibaseret og situationsbestemt ledelse i forhold til den enkeltes kompetencer og ansvarsområde. Som fabrikschef sikrer du, at de driftsmæssige mål nås gennem et tydeligt lederskab, og dit fokus er på innovation, nytænkning, vækst, ny teknologi og udvikling.

Virksomheden

Hi-Con har specialiseret sig i højstyrkebeton. De udnytter materialet til at gøre drømme om unik arkitektur til virkelighed. Den meget stærke og holdbare beton anvender vi til at skabe smukke trapper, altaner, broer og facadeelementer til unikke byggeprojekter i hele Europa. Hovedkontoret er placeret 20 km. nord for Aalborg i Hjallerup. Hi-Con-brandet omfatter også kontorer i Holland, Sverige og Finland. For Hi-Con er innovation centralt. Hi-Con vil gerne være med til at prøve det uprøvede sammen med kunder og samarbejdspartnere.

I praksis betyder det, at 30% af ressourcerne er dedikeret til at udvikle både virksomhed og matriale.

Det er medarbejderne, der skaber virksomheden Hi-Con. Evnen til at kunne navigere og klare sig i fremtidens konkurrencefyldte marked er afhængig af de mennesker, som udgør Hi-Con. Hos Hi-Con er alle medarbejdere værdsatte ressourcer i arbejdet med at skabe de bedste løsninger til kunder og samarbejdspartnere. Hos Hi-Con arbejder både akademikere, professionsuddannede og ufaglærte sammen og er hinandens forudsætninger. Kvaliteten af arbejdet kommer ikke kun kunden til gavn, men giver også faglig stolthed og mod på mere.

Du kan læse mere om Hi-Con her.

Jobbet

Hi-Con i Hjallerup søger en dygtig, stærk og engageret leder til en smidig og dynamisk produktion. Et job med fokus på innovation, nytænkning, vækst, ny teknologi og udvikling.

Som fabrikschef tager du ansvar for den daglige drift i produktionen, som i dag består af 35 timelønnede og 3 funktionærer, som har ansvar for transport, indkøb, forme, planlægning, laboratorie, reklamation og efter salg. Udover sikring af optimal produktionsdrift vil der også være behov for generel optimering og udvikling af produktionen. Produktionen kører primært dagholdsdrift.

Du vil indgå i en tæt sparring med kvalitetschefen og resten af ledergruppen, og med direkte reference til den administrerede direktør vil dine daglige ansvarsområder bl.a. bestå af følgende:

  • Daglig ledelse og produktionssikring.
  • Generel medarbejderpleje, herunder motivation, MUS, løn og ansættelser mv.
  • Kvalitetssikring og ansvar for maskinparken, samt nye investeringer.
  • Kapacitets- og ressourcestyring.
  • Sikring af den videre udvikling af kapaciteten og optimering af produktionen.
  • Samarbejde med produktionspartnere (pt. i Holland).
  • Tæt dialog med salg og den øvrige organisation.
  • Implementering af understøttende IT-systemer.

Din profil

Et af dine succeskriterier er at udøve værdibaseret og situationsbestemt ledelse i forhold til den enkeltes kompetencer og ansvarsområde. Som fabrikschef sikrer du, at de driftsmæssige mål nås gennem et tydeligt lederskab, hvor du udviser stort engagement, motivation og et personligt drive som inspiration for dine medarbejdere. Hverdagen inspireres med humor, et glimt i øjet og en arbejdsmæssig toppræstation. Du prioriterer at kommunikere tydeligt og dele information for at styrke samarbejdet i hele organisationen. Du evner at organisere og strukturere for at opnå den bedste prioritering og tidsmæssig fordeling af opgaverne.

Du har en produktionsmæssig baggrund, en relevant uddannelse. Du har erfaring fra en tilsvarende stilling, og du evner balancen mellem drift og fokus på innovation, nytænkning, vækst, ny teknologi og udvikling.

Du er en stærk personaleleder, der evner den positive interaktion med mennesker på alle niveauer. Du besidder gode kommunikationsevner, som skaber en positiv og innovativ atmosfære. Andre beundrer dit engagement og drive efter at levere resultater. Du brænder for at udvikle fabrikken og efterleve strategien og visionen. Slutteligt, er du en stærk teamplayer og er i besiddelse af en god portion humor.

Du tilbydes

Du tilbydes en unik mulighed for at arbejde i en succesvirksomhed med en klar og defineret vækststrategi. Organisationsstrukturen er flad med korte beslutningsprocesser og en innovativ og forandringsparat kultur. En spændende og udfordrende stilling, hvor du får et selvstændigt ansvar og stor mulighed for at sætte dit præg på produktionsapparatet hos Hi-Con. Du vil blive leder for en produktionsafdeling, som i dag fungerer godt.

For den rette kandidat er dette en unik mulighed for at udvikle stillingen og produktionen, i et stigende marked. Der er ligeledes gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du vil fra første dag få mulighed for at udnytte de styrker, du besidder, og du vil få kompetent oplæring i de resterende områder.

Lønpakken forhandles på konkurrencedygtigt niveau, der modsvarer stillingens krav.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK