Senior projektchef

Kunne du tænke dig at blive senior projektchef for store prestige byggeprojekter i Storkøbenhavn?

Virksomheden

Züblin Byggeri er især kendt for opførelsen af Axel Towers og BLOX i København, og har som strategi at fokusere på spektakulære og komplekst byggeri af enhver art. Flere spændende projekter er på vej.

Læs mere om Züblin her.

Jobbet

Som senior projektchef i byggeri får du det fulde ansvar for konkrete byggeprojekter, som gennemføres i partnering, hoved- eller totalentrepriser. Du bliver inddraget i nye projekter på et tidligt stadie og bliver således ansvarlig for hele processen, lige fra tilbudsstadiet til aflevering af den færdige bygning, herunder tid, kvalitet og økonomi.

Du får ansvaret for en projektorganisation bestående af kompetente og engagerede medarbejdere med et højt fagligt niveau. Det bliver din opgave at sikre, at det faglige niveau fastholdes og udvikles yderligere.

Dine opgaver og ansvarsområder bliver bl.a.:

  • Du får ansvaret for udførelsen af projekter og ledelse af projektmedarbejderne.
  • Du leder udarbejdelsen af det tilbud, du siden hen skal udføre, i samarbejde med et tilbudsteam, rådgivere m.m.
  • Du har kontakten til bygherrer, myndigheder, udvalgte leverandører m.m.
  • Du har det overordnede ansvar for rettidigt projektgrundlag for udførelsen.
  • Du er overordnet ansvarlig for tid, økonomi, kvalitet og arbejdsmiljø.

Din profil

Du er uddannet ingeniør, arkitekt eller tilsvarende, gerne suppleret med en økonomisk efteruddannelse, og du har solid erfaring med styring af komplekse byggeprojekter.

Som leder går du forrest med en åben og transparent ledelsesstil, og du tror på, at "teamwork" er vejen til succes.

Det er vigtigt, at du kan begå dig i en international organisation, hvor dine tværkulturelle-, kommunikations- og samarbejdsevner bliver helt afgørende for din succes.

Du taler godt dansk og er forhandlingsvant på engelsk.

Du tilbydes

Med base i Søborg, København vil dit daglige arbejde foregå i samarbejde med et internationalt team af erfarne kollegaer.

Züblin tilbyder en udfordrende og ambitiøs arbejdsplads på nogle af Københavns mest markante projekter. Derudover et selvstændigt og ansvarsfuldt job som du selv er med til at præge i en organisation, som er i vækst og bygger nogle af de største og mest bemærkelsesværdige byggerier i Danmark.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK