Inspektør

Inspektør med byggeteknisk baggrund og med et ledelsesgen søges til visionær boligorganisation.

Virksomheden

Vi er en almen boligorganisation, som er resultatet af en fusion pr. 1. januar 2016 mellem Boligforeningen Vanggården, Boligforeningen Fjordblink, Boligselskabet NordBo og Alabu Bolig a.m.b.a.

Med næsten 6.000 attraktive boliger er Alabu Bolig en af Aalborgs største boligorganisationer til formidling af lejeboliger. Til dagligt servicerer Alabu Bolig omkring 15.000 beboere og har cirka 100 ansatte, herunder 30 medarbejdere i administrationen og 70 ejendomsfunktionærer i marken.

Alabu Boligs opgave er at skaffe gode, tidssvarende og sunde boliger til en rimelig husleje. Derudover arbejder Alabu Bolig på at understøtte fællesskabet, nærværet, sundheden, et godt miljø og gode daglige oplevelser til beboerne.

Læs mere om virksomheden her.

Jobbet

I Alabu Bolig er service og kvalitet nogle af kerneværdierne for organisationen, der som helhed sigter mod at sikre kunderne de bedst mulige løsninger samt den bedste service på markedet. Som inspektør vil du indgå i et lille, effektivt team med en bred vifte af opgaver inden for drift, vedligeholdelse, udvikling af ejendomme, samt drift og service over for beboerne.

Din opgave som inspektør er at øge fokusset på effektivitet, kvalitet og værdiskabelse i dagligdagen. Dette gøres ved hjælp af en involverende og motiverende tilgang. Derudover er det din opgave at fremme og fastholde den høje trivsel og arbejdsglæde blandt dine dygtige og engagerede medarbejdere.

Med reference til direktøren og i samarbejde med inspektørteamet og afdelingens øvrige medarbejdere vil dine arbejdsopgaver indebære:

  • daglige driftsopgaver og henvendelser fra afdelingsbestyrelser
  • at sikre optimal udnyttelse af ressourcer og fokus på de værdiskabende opgaver i afdelingen
  • udvikling og vedligeholdelse af samarbejdet med afdelingsbestyrelserne
  • administrative arbejdsopgaver vedr. drift og vedligeholdelse, herunder driftsbudgetter
  • tilsyn med bygningers og anlægs tilstand samt deltagelse i byggemøder og i selve byggeprocessen
  • at forestå nuværende energistyring og implementering af nye energisparende tiltag
  • at sikre stor medarbejdertilfredshed gennem MUS, sparring, dialog, m.m.
  • daglig personaleledelse og faglig sparring med dine medarbejdere.

Din profil

Hvem er Alabu Boligs nye inspektør?

Du har en relevant byggeteknisk uddannelsesbaggrund, gerne håndværksmæssig suppleret med en teknisk overbygning som f.eks. maskinmester, bygningskonstruktør eller lignende. Erfaring eller interesse for bæredygtigt byggeri er bestemt en fordel.

Du har erfaring med personaleledelse, eller besidder det rette potentiale og formår at skabe rammerne for, at dine medarbejdere performer og trives bedst muligt.

Som person er du udadvendt, empatisk og har et højt energiniveau. Du er humoristisk, selvstændig og evner at tage det nødvendige ansvar og skabe de nødvendige resultater.

Du er fortrolig med anvendelse af IT, har flair for tal, samt kørekort og bil til rådighed.

Du har en høj kvalitetsbevidsthed og motiveres af at skabe værdi for kunderne. Desuden kommunikerer du ubesværet med både medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og lejere. Du er god til at opbygge og skabe relationer såvel internt i Alabu Bolig som eksternt. Det er derfor afgørende, at du er udadvendt og kundeorienteret.

Du tilbydes

Du vil blive en del af en virksomhed, der rummer mange forskellige profiler inden for boligadministration med stor viden omkring alle fagets detaljer, og som agerer i et inspirerende, fagligt og dynamisk miljø. Dine kolleger har altid hjertet med i det, de laver og sætter en høj ære i at engagere sig i deres opgaver og kunder.

I Alabu Bolig løftes der i flok og alle hjælper hinanden, når behovet er der. Du tilbydes et spændende job, hvor faglig stolthed er en naturlig del af hverdagen, og hvor faglig og personlig udvikling vægtes højt.

Du vil desuden få attraktive ansættelsesvilkår, der matcher dine kompetencer.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK