Senior projektleder

Hvis du er selvkørende, har fokus på målet og ved, at opfølgning og detaljeret styring er nogle af de vigtigste nøgleord, hvis man skal lykkes som stærk projektleder, så er dette job noget for dig.

Virksomheden

Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Senest er Midtjyske Medier kommet med i familien. Det nye mediehus er landets næststørste med en budgetteret omsætning på 2 mia. kroner og omkring 1.700 medarbejdere.

Jysk Fynske Medier har en bred palet af digitale medier med mere end 1,5 mio. brugere og mere end 89 mio. sidevisninger.

Koncernen udgiver derudover en lang række dagblade og ugeaviser og ejer 5 lokalradioer.

Læs mere om virksomheden her.

Jobbet

Til en ambitiøs og nyligt oprettet innovation- og projektafdeling som bl.a. har til formål at drive koncernens digitale vækstinitiativer søger Jysk Fynske Medier en agil, resultatorienteret projektleder, som evner at styre komplicerede store projekter sikkert i land.

Med direkte reference til chefen for R&D, bliver du omdrejningspunktet for en lang række opgaver inden for digitale medier, Big Data, Machine Learning og AI i en organisation med klare målsætninger. Afdelingen kendetegnes som et digitalt videnscenter med et konstant fokus på ny teknologi og forretningsudvikling.

Din kontaktflade er bred, og du samarbejder med både interne kollegaer og eksterne samarbejdspartnere. Dine mål vil være klart definerede, men vejen dertil er du i høj grad selv med til at præge.

Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Eksekvering af digitale vækstaktiviteter.
  • Opstilling og vedligeholdelse af projektplaner og løbende overvåge projektets fremdrift.
  • Koordinering og fordeling af opgaver til dine kollegaer i teamet.
  • Opfølgning på igangsatte projekter – bl.a. i form af jævnlige statusmøder i afdelingen.

Din profil

Du har betydelig erfaring som projektleder og er vant til at arbejde selvstændigt og målrettet på dine projekter, hvor dine struktureringsevner kommer til udtryk. Du er robust, udadvendt og god til at skabe relationer, og så har du en naturlig gennemslagskraft, der viser, at du stiller krav til dine omgivelser.

Du formår altid at have et overblik i samtlige faser af et projekt og sikrer opfølgning, når der er behov for dette. Det er naturligt for at dig at navigere i et miljø, hvor det til tider går stærkt, og hvor der er mange opgaver i gang på én gang.

Du er fortrolig med de nye digitale muligheder og arbejder sikkert med nogle af de nyeste teknologier, som hjælper dig med at være en stærk projektleder inden for området.

Du tilbydes

Du vil få en spændende og udfordrende hverdag i en innovativ afdeling i en af landets største medievirksomheder. Du vil blive en del af et attraktivt udviklingsmiljø, hvor du får en nøglerolle i projektledelse og eksekvering af en lang række vækstprojekter.

Der vil være en konkurrencedygtig lønpakke, der matcher markedet og dine kvalifikationer.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK