Indkøbschef

Har du et godt købmandskab, og vil du have det overordnede ansvar for at udvikle og drive en professionel indkøbsfunktion?

Virksomheden

TEE JAYS er en danskejet og -drevet tekstilvirksomhed med en markant vækststrategi. Virksomheden er i en rivende vækst og positiv udvikling. TEE JAYS markedsfører og sælger kvalitetsbeklædning til det danske og europæiske BtB-marked. Hovedkontoret med administration, salg, marketing og logistik ligger i Svenstrup ved Aalborg. TEE JAYS er et ungt og energisk team på ca. 35 medarbejdere, og virksomheden blev nomineret som årets gazelle virksomhed i både 2016 og 2017.

Læs mere om virksomheden her.

Jobbet

Til at understøtte virksomhedens positive udvikling og professionalisering søges en dygtig indkøbschef. Du bliver en naturlig del af virksomhedens dynamiske ledergruppe med reference til direktøren.

Med fokus på synlig ledelse, motivation og medarbejderinvolvering udvikler og driver du leverandøraftaler og procesoptimeringer, samt forhandlinger med strategiske vigtige leverandører.

Virksomheden ønsker en indkøbsfunktion, som altid er proaktiv og forretningsorienteret, samt har et meget kommercielt mindset. I tæt samarbejde med resten af ledergruppen får du yderligere mulighed for at deltage aktivt i virksomhedens samlede aktiviteter og udvikling.

Som indkøbschef bliver din hovedopgave at sikre den daglige drift i afdelingen. Sikre logistikken og kvalitetssikringen i samarbejde med teamet i Aalborg og virksomhedens vigtigste leverandører samt samarbejdspartnere.

Af konkrete opgaver kan nævnes:

 • generel ordre og produktionsopfølgning
 • ansvarlig for kontakt til leverandører og eget ansvar for daglig drift af 1-2 leverandører
 • medvirke til udvikling af nye styles – 2 kollektioner årligt
 • daglig ledelse, planlægning og drift af indkøbsafdelingen
 • sikre produktionskapacitet og forhandling af priser
 • opfølgning på afskibninger og leveringer
 • vedligeholdelse af CSR
 • sourcing af nye metervarer og eventuelle nye leverandører
 • kvalitetssikring af produkter og produktionsstandarder, samt opfølgning på disse
 • sikre vækst for virksomhedens forretningsområder.

Som indkøbschef ved TEE JAYS bliver du en del af en stærk og engageret organisation. Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver - alt fra praktiske og operationelle opgaver inden for indkøb til løbende opfølgning. Det vægtes højt, at dine opgaver udføres med præcision, og at du selv tager initiativ til at deltage i de praktiske opgaver i dagligdagen, da indkøbsafdeling vil bestå af dig selv, en indkøber og en dygtig indkøbsassistent, som du vil have personaleansvaret for. Det forventes, at du har evnen til at sætte dig ind i dagligdagen og lære afdelingen at kende helt fra bunden.

Du skal forvente, at der årligt vil være 4-6 rejser til Fjernøsten.

Din profil

Du kommer med et godt kendskab til arbejdet med strategisk indkøb, samt implementering af de nødvendige processer, hvor det kommercielle mindset er i fokus.

Du kommer fra en lignende stilling i en international handelsvirksomhed enten som indkøber eller indkøbschef. Baggrund og uddannelse fra tekstilbranchen samt metervarer og produktionskendskab er et krav. Det forventes, at du kan relatere og arbejde inden for firmaets kvalitets- og smagsmæssige rammer.

Du er en dynamisk leder, som evner at motivere dine medarbejdere til konstant at yde deres bedste. Du har en naturlig autoritet og udstråling samt nyder at være en aktiv del af et kompetent team. Måske har du ledererfaring, ellers har du potentialet.

Som person er du:

 • Udadvendt og dynamisk i din arbejdsstil, og du ser muligheder, griber boldene og følger opgaverne til dørs.
 • Proaktiv, robust og kan tage ansvar, du kan arbejde selvstændig og analytisk i detaljen uden at miste overblikket over opgaverne.
 • Pligtopfyldende, og du trives med en kombination af udviklings- og rutinemæssige opgaver i en travl hverdag.
 • Struktureret og resultatorienteret på et højt fagligt niveau samtidigt med, at du har et solidt overblik over området og processerne.
 • Analytisk stærk og resultatorienteret, og du har en solid forretningsforståelse.
 • Ikke bange for at tage initiativ, og du har en hands-on approach.
 • Empatisk med en god situationsfornemmelse.

Du har evnen til at udfordre det eksisterende, derudover er appetit på udvikling, opbygning og optimering vigtige egenskaber for succes i stillingen. Dine kommunikative evner på dansk og engelsk er i top både skriftligt og mundtligt. Desuden mestre du Office-pakken.

Du tilbydes

Du tilbydes et spændende og udviklende job med mange facetter, stort ansvar og store udviklingsmuligheder.

Organisation er meget flad og kendetegnet ved en uformel og ligefrem tone. Humor er en del af en god hverdag, hvor kunderne er i fokus, og hvor medarbejderne er bevidste om, at de er med til at drive en forretning og skabe flotte resultater.

Er du hurtigt selvkørende i jobbet, er der store muligheder for at præge stillingen og dermed være med til at præge en virksomhed i vækst. Du vil få selvstændige ansvarsområder, der matcher og udvikler dine kompetencer.

Du får stor alsidighed og bredde i jobbet samt optimal mulighed for både faglig og personlig udvikling. Desuden tilbydes du en attraktiv gagepakke, der matcher dine kvalifikationer og kompetencer.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK