Projektkonsulent, København/Sjælland

Projektkonsulent med stort drive, der kan supportere og sparre med entreprenører, arkitekter, bygherrer, boligselskaber mv.

Virksomheden

Cembrit A/S er en af Danmarks førende leverandører af kvalitetsmaterialer til tag- og facadeløsninger. Med moderne produktionsfaciliteter hos virksomhedens søsterselskaber i flere europæiske lande og et bredt lokalt distributionsnet, er Cembrit en attraktiv samarbejdspartner for både private og professionelle bygherrer.

Med stolthed tilbyder Cembrit et bredt sortiment af produkter, der næsten dækker ethvert behov til tag eller facade. Cembrit rådgiver gerne i projekteringsfasen og undervejs i byggeriet, og virksomhedens konsulenter møder kunderne både på tegnestuen og byggepladsen.

Med erfaring fra store byggeprojekter i Danmark og udlandet, samt omfattende investeringer i produktion og produktudvikling, er Cembrit en af byggebranchens mest visionære og kompetente samarbejdspartnere.

Læs mere Cembrit her.

Jobbet

Projektkonsulenten er en del af Cembrits eksterne salgsafdeling. Afdelingen er delt op i Forhandlersalg og Projektsalg, og du vil indgå i projektsalgsteamet, sammen med 3 kolleger. Projektkonsulenten har ansvaret for projektsalg til kundegrupper som arkitekter, entreprenører, boligselskaber, offentlige myndigheder og andre relevante bygherrer.

Som opsøgende projektkonsulent for området Sjælland/København skal du sikre vækst i Cembrits projektsalgsafdeling via øget fokus på bl.a. arkitekter, entreprenører, boligselskaber m.m. i området.

Du bliver desuden ansvarlig for:

  • Opsøgende indsatser over for arkitekter, entreprenører, større bygherrer, boligselskaber mv.
  • Udbygning af kundeporteføljen.
  • Sikring af stærke relationer til væsentlige nøglepersoner i målgrupperne.
  • Rådgivning og vejledning om Cembrits facadeprogram.
  • Deltagelse i salgsfremmende arbejde og aktiviteter (messer, Erfa-grupper mv.).
  • Struktureret samarbejde med den interne tilbudsafdeling omkring udarbejdelse af tilbud samt løbende opfølgning på disse.

Din profil

Du er en dygtig projektkonsulent med baggrund i byggebranchen, hvor du kender værdikæden og aktørerne. Du kan have en uddannelsesmæssig baggrund som bygningskonstruktør eller lignende, eller komme med en håndværksmæssig eller kommerciel baggrund. Det er et krav, at du har dokumenteret salgserfaring fra byggebranchen, og at du forstår at formidle teknisk komplicerede informationer, og at du ligeledes har basal tegningsforståelse.

Du er kendt for at have vindermentalitet og en relationsskabende tilgang til andre mennesker, og du kan derfor begå dig på alle niveauer fra byggepladsen til arkitektkontoret. Drive og viljen til at skabe resultater, kombineret med en struktureret tilgang til salget, er forudsætninger for din succes. Ligeledes er gode kommunikations- og forhandlingsevner uundværlige egenskaber. Dansk skal beherskes flydende. Herudover skal du kunne begå dig på engelsk, da dette er koncernsproget i Cembrit. Du besidder et godt købmandskab og drives af at gøre gode forretninger og sætter en ære i at være velinformeret om nye byggeprojekter i distriktet.

Herudover er du rutineret it-bruger og har kendskab til MS Office og brug af CRM, som er væsentlige arbejdsredskaber i jobbet.

Da du skal dække kunderne i København og det øvrige Sjælland, vil det være optimalt at du bor centralt i distriktet, gerne i nærheden af hovedstadsområdet.

Du tilbydes

Et job i en engageret, dynamisk og udfordrende international koncern, der giver dig muligheden for en stærk personlig og faglig udvikling.

Cembrit er en vækstorienteret virksomhed med en uformel omgangstone og et inspirerende arbejdsmiljø, og du kommer til at indgå i et team af engagerede kollegaer.

Kulturen i Cembrit er præget af en uformel tone, engagement og resultatorienteret professionalisme.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK