Marketing Manager

Vil du drive marketing excellence i en global virksomhed i rivende vækst?

Virksomheden

NKT A/S producerer, leverer og installerer el- og energikabler til både lav-, mellem- og højspænding. NKT har globale aktiviteter, men opererer primært på de europæiske markeder med salg af kabler til byggebranchen, energiforsyningen og til højspændingsprojekter både on- og offshore. NKT er en af verdens førende leverandører af højspændingskabler til jævnstrøm, som oftest bruges til lange kabelforbindelser på mere end 100 km, hvilket bl.a. bruges til at forbinde offshore vindmølleparker til land.

Læs mere om NKT her.

Jobbet

Som Marketing Manager har du ansvar for implementeringen af Global Commercial Excellence samt udarbejdelse af marketinginitiativer for divisionen ”application” inden for de lokale markeder i Norden, herunder Danmark, Sverige, UK, Norge og Finland. Du skal opsætte, planlægge og implementere markedsspecifikke aktiviteter med henblik på lokale stakeholdere. Du får overblik over markedsspecifikke behov på baggrund af både internt og eksternt samarbejde.

Derudover vil du løbende vurdere de implementerede strategier med henblik på at evaluere og forbedre effekten af alle marketingaktiviteter. Som Marketing Manager har du ansvar for kontinuerlige forbedringer af NKTs synlighed på lokale markeder.

Dine primære arbejdsopgaver indebærer at:

  • udvikle og implementere lokale markedsstrategier i tæt samarbejde med Sales & Product Management
  • omdanne markedsstrategier til konkrete aktiviteter
  • opfange trends og dynamikker blandt konkurrenter inden for industrien
  • indsamle viden omkring kundebehov og vidensdele med relevante stakeholdere
  • supportere salgsafdelingen i forbindelse med nøglekunder
  • varetage lokale marketingbudgetter
  • supportere globale NKT marketingprojekter og aktiviteter efter behov.

Din arbejdsplads bliver på hovedkontoret i Brøndby.

Din profil

Du er den rette kandidat til jobbet, hvis du har en relevant universitetsgrad inden for marketing eller teknologi, alternativt flere års erfaring fra en lignende stilling. Du har mindst 5 års erfaring inden for B2B-marketing, og du besidder kommerciel forståelse for tekniske produkter.

Vi forventer ligeledes, at du har god forståelse for forskellige distributionskanaler, herunder forståelse for forretningsgangen i forbindelse med forhandlere og grossister.

Derudover har du dokumenteret erfaring og succes med både strategisk og taktisk marketingarbejde, og du er flydende på engelsk og dansk eller svensk. Hvis du taler flere sprog er dette en fordel, men ikke et krav.

Du tilbydes

Et spændende job i en stor international virksomhed i rivende udvikling.

Du får væsentlig indflydelse på den fremadrettede marketingstrategi inden for forretningsområdet og ansvar for at implementere strategier. Det bliver din rolle at løfte marketingaktiviteterne fra lokal produktmarketing, til fælles branding. Du kommer til at samarbejde med lokale marketingansatte, så de forstår den overordnede strategi og gennemfører lokale aktiviteter.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK