Marketing Specialist

Vil du stå i spidsen for at planlægge, udvikle og implementere centrale marketingaktiviteter i Sverige og Finland? NKT søger en svensktalende Marketing Specialist med fokus på det svenske og finske marked.

Virksomheden

NKT A/S producerer, leverer og installerer el- og energikabler til både lav-, mellem- og højspænding. NKT har globale aktiviteter, men opererer primært på de europæiske markeder med salg af kabler til byggebranchen, energiforsyningen og til højspændingsprojekter både on- og offshore. NKT er en af verdens førende leverandører af højspændingskabler til jævnstrøm, som oftest bruges til lange kabelforbindelser på mere end 100 km, hvilket bl.a. bruges til at forbinde offshore vindmølleparker til land.

Læs mere om NKT her.

Jobbet

Som marketing Specialist har du ansvar for implementeringen af centrale Commercial Excellence-initiativer for divisionen ”Applications” i Sverige og Finland. Du skal planlægge og implementere markedsspecifikke aktiviteter i samarbejde med lokale stakeholders. Du kommer også til at samarbejde med eksterne bureauer.

Derudover skal du løbende vurdere de implementerede strategier med henblik på at evaluere og forbedre effekten af alle marketingaktiviteter.

Dine primære arbejdsopgaver indebærer at:

  • udvikle og implementere specifikke initiativer, der imødekommer den overordnede marketingstrategi samt salgsmålsætninger
  • følge op på B2B-marketingaktiviteter såsom industrirelevante events, NKT-kundeevents, præsentationer m.m.
  • følge trends inden for industrien og bidrage med relevante analyser
  • samarbejde med eksterne leverandører.

Din arbejdsplads bliver på hovedkontoret i Brøndby.

Din profil

Du er den rette kandidat til jobbet, hvis du har en relevant universitetsgrad inden for marketing eller teknologi. Desuden har du mindst to års erfaring enten fra en marketingafdeling – gerne inden for B2B, en stilling inden for Management Consulting – med fokus på marketingprojekter, eller har du erfaring fra et anerkendt marketingbureau. Derudover har du en god forståelse for markedsdynamikker og Brand Management og er flydende på svensk både mundtligt og skriftligt.

Vi forventer ligeledes, at du har erfaring med:

  • eksekvering af marketingaktiviteter i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere
  • både offline og online marketingkampagner
  • forskellige distributionskanaler, herunder grossister
  • Adobe Creative Suite (Photoshop, InDesign, Illustrator).

Du tilbydes

Et spændende job i en stor international virksomhed i rivende udvikling, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på opbygningen af en ny organisation.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK