Kundekonsulent

Er du en talentfuld og kreativ kundekonsulent med en passion for design og resultater? Så bliv en del af et ambitiøst team i en tekstilvirksomhed i rivende udvikling.

Virksomheden

Dangroup er en danskejet og -drevet tekstilvirksomhed i meget positiv vækst og udvikling. Dangroup markedsfører og sælger private label (dame modetøj) til det danske, norske, svenske og tyske marked. Hovedkontoret med administration, salg, marketing og logistik ligger i Brande, og virksomheden har deres egen produktion, salgsbackup og administration i Suzhou i Kina med mere end 150 medarbejdere.

Du kan læse mere om Dangroup her.

Jobbet

Som kundekonsulent i Dangroup bliver du en del af en stærk organisation. Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver; fra praktiske og operationelle opgaver inden for salg til løbende opfølgning. Det vægtes højt, at dine opgaver udføres med præcision, og at du selv tager initiativ til at deltage i de praktiske opgaver i dagligdagen.

Dine opgaver indebærer:

  • kundebesøg til eksisterende og nye kunder
  • håndtering af forskellige forespørgsler og eventuelle reklamationer
  • udvælgelse og udvikling af produkter i samarbejde med kunderne
  • opretholdelse af en tæt dialog med Dangroups kunder
  • opbygning og vedligeholdelse af et stærkt samarbejde med produktionen i Kina
  • kvalitets- og prisforhandlinger med kunder
  • inspirations- og leverandørbesøg
  • pakning af kollektioner til kundebesøg.

Din profil

Er du salgs- og serviceminded, struktureret, og trives du i en travl hverdag? Er det vigtigt for dig at komme med løsningsforslag og se muligheder frem for begrænsninger i spændende markeder? Så kunne det være dig, Dangroup mangler til sit team.

Vi forestiller os, at du har en baggrund i tekstilbranchen - også uddannelsesmæssigt. Din erfaring kan komme fra både indkøb og salg, og du er nu klar til at tage det næste skridt i din karriere.

Du har gode analytiske evner, og dine beslutninger tager altid udgangspunkt i godt købmandskab. Du har mod på at varetage prisforhandling og har en naturlig interesse for mode, samtidig med at du forstår at skabe value for money i produkterne.

Du kan begå dig ubesværet på engelsk i både skrift og tale. Samtidig har du lyst til at rejse i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Kina.

Dangroup vægter samarbejdet på tværs i virksomheden og med kunder højt, og derfor er det vigtigt, at du drives af at skabe og udvikle relationer, og at du besidder gode kommunikations- og samarbejdsevner. Du er selvstændig og proaktiv, og du arbejder struktureret og bevarer overblikket selv i en travl og kreativ hverdag. Du trives i en spændende og udfordrende stilling i en international modevirksomhed, hvor du selv har mulighed for at påvirke rammerne for din stilling. Ydermere er du en løsningsorienteret teamplayer, der tager initiativ til at få klaret udfordringerne.

Du tilbydes

Du tilbydes et spændende og udviklende job med mange facetter. Der er tale om en meget flad organisation, hvor tonen er uformel og ligefrem. Humor er en del af en god hverdag, hvor kunderne er i fokus, og hvor man er bevidst om, at man er sat i verden til at drive en forretning og skabe resultater.

Er du hurtigt selvkørende i jobbet, er der store muligheder for at præge stillingen og dermed være med til at præge en virksomhed i vækst. Du vil få selvstændige ansvarsområder, der matcher og udvikler dine kompetencer.

Du får stor alsidighed og bredde i jobbet samt optimal mulighed for både faglig og personlig udvikling. Desuden tilbydes du en gagepakke, der matcher dine kvalifikationer og kompetencer.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK