Ansøg med LinkedIn

Basisoplysninger

Grundoplysninger

Fire cifre - eksempelvis 1977

Din adresse

Ansøgning og CV

Profiloversigt

Vi anbefaler, at du tilføjer dine joberfaringer og uddannelser, der gør dig kvalificeret til stillingen. Venligst angiv din seneste joberfaring og uddannelse først.

Evt. seneste jobtitel
Uddannelsessted/er
Uddannelsesår

Dit CV

Jeg ønsker at uploade mit CV (PDF foretrækkes)
Jeg ønsker at indtaste mit CV

Din Ansøgning

Jeg ønsker at uploade min ansøgning (PDF foretrækkes)
Jeg ønsker at indtaste min ansøgning

Betingelser & vilkår

Curia anvender kun indtastede data til rekrutteringsformål, og personlige oplysninger bliver behandlet fortroligt. Curia overholder gældende dansk og EU-lovgivning på området om beskyttelse af personlige data. Ønsker du at læse mere herom, henviser vi til Datatilsynets hjemmeside (journalnummer 2004-46-0147).

Dine data opbevares i vores rekrutteringssystem i op til seks måneder efter endt ansøgning. Herefter slettes de automatisk, medmindre du aktivt vælger at forny dine informationer med yderligere seks måneder. Du informeres herom pr. e-mail ved udgangen af perioden.
Vi tilbyder også, at du kan blive optaget i Curias CV-database, hvor vi opbevarer dine data i op til to år. Vores CV-database overholder ligeledes gældende dansk og EU-lovgivning på området om beskyttelse af personlige data. Såfremt din ansøgning til dette job ikke medfører ansættelse, har vi mulighed for at kontakte dig, hvis vi på et senere tidspunkt har en stilling, hvor vi mener, at dine kompetencer matcher med stillingsprofilen. Du kan til enhver tid meddele Curia, at dine data skal slettes.
Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK