CORONA, COVID-19

I Curia følger vi selvfølgelig myndighedernes restriktioner, og vi arbejder derfor 
på andre metoder end under "normale" omstændigheder.

 

Vi er dog stadigvæk 100% til rådighed for dig - så uanset om du er kunde eller kandidat, kan du kontakte os, præcis som du plejer. Vi fortsætter alle igangværende rekrutterings- og outplacementprocesser via de digitale medier, og tilsvarende står vi klar til at igangsætte nye opgaver.

Brancheforening

I Curia er vi særdeles stolte af at være én af de virksomheder, der har været med til at stifte brancheforeningen Search Danmark.

Search Danmark er en brancheforening for Executive Search- og Search & Selection-virksomheder i Danmark. Brancheforeningens ambition er at sikre en højere kvalitet for kunderne, skabe et etisk kodeks samt udvikle en autorisationsordning, der tilsammen skal gøre det enklere samt mere transparent for kunderne at navigere mellem de forskellige virksomheder i branchen.

Ligeledes er det Search Danmarks målsætning at skabe tryghed omkring både kvalitet, proces og faglighed hos kunderne, således leverancen af professionel rekrutteringsbistand lever op til kundens forventning og investering.

Læs mere om foreningens formål og medlemmer på Search Danmarks hjemmeside.

Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK