Curias kontor i Aarhus

Hos Curia i Aarhus har vores konsulenter omfattende erfaring og ekspertise i rekruttering af direktører, ledere og specialister til dansk erhvervsliv. Vores kontor er placeret midt i Aarhus C på Vester Allé, hvor der til dagligt sidder 5 konsulenter samt vores sekretariat bestående af studentermedhjælpere, der modtager og servicerer alle, der kommer igennem huset.

Vores konsulenter hos Curia i Aarhus har alle erfaring med rekruttering fra ledende stillinger i større virksomheder eller rekrutteringserfaring fra konsulentbranchen. Det betyder, at vi ved, hvad der er vigtigt at have fokus på i en rekrutteringsproces. Vores konsulenters omfattende erfaring kombineret med et stort netværk giver os mulighed for at udvælge de bedste kandidater og derigennem sikre, at det bedst mulige match opstår mellem virksomhed og den nye medarbejder. Desuden har vores konsulenter i Aarhus bred erfaring med executive outplacement, som hjælper afskedigede medarbejdere videre i deres karriere.

Når du skal besøge Curias kontor i Aarhus, kan du parkere ved kunstmuseet ARoS, der tilbyder betalingsparkering. Alternativt kan du parkere i Marstrandsgade, hvor det er tilladt at parkere gratis i 2 timer. Desuden ligger kontoret blot 10 minutters gang fra banegården og mange busstoppesteder på Park Allé.

Ved din ankomst til Curia i Aarhus bedes du henvende dig i receptionen, hvor vores sekretariat vil byde dig velkommen.

Kontaktoplysninger på Curia i Aarhus

Vestre Palæ
Vester Allé 7 
DK-8000 Aarhus C

Telefon: +45 7020 0511
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR-nummer: 73727715

Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK