Jobsøgende? Få inspiration til din jobsøgning

Find inspiration og få tips og tricks til din jobsøgning

Hos Curia ansætter vi kandidater for vores kunder ud fra mange forskellige motiver. Vi har bred erfaring i at vejlede jobsøgende uanset udgangspunktet for jobsøgningen.

Som jobsøgende er det vigtigt, at du gør dig tanker om, hvilket job du ønsker samt hvilke kompetencer og færdigheder, du kan tilbyde din kommende arbejdsgiver. Det skal du bruge til at udforme din motiverede ansøgning og målrette dit CV til den ønskede stilling. 

Det er vigtigt at bruge netværk i sin jobsøgning, men vi ved, at sociale medier især er blevet en voksende del af jobsøgnings- og rekrutteringsprocesser. Virksomheder og rekrutteringsbureauer bruger sociale medier til at annoncere jobopslag, og arbejdsgivere vil ofte undersøge de potentielle kandidater på sociale medier, når de skal danne sig et billede af en mulig medarbejder.

Outplacement – Vejen til dit næste job

Som en hjælp til dig som jobsøgende har vi i Curia udgivet bogen Outplacement – Vejen til dit næste job. I bogen kan du hente yderligere inspiration til din jobsøgning. Du får bl.a. tips og tricks til at skrive den bedste ansøgning og CV, det at gå til jobsamtale samt inspiration til at opsøge det usynlige jobmarked. 

Køb bogen her