CORONA, COVID-19

I Curia følger vi selvfølgelig myndighedernes restriktioner og passer derfor på hinanden, vores kunder og vores kandidater. Vi sikrer, at møder afholdes med afstand og med højt fokus på hygiejne. Vi er tilbage på vores lokationer i Aahus, Aalborg og København og er dermed 100% til rådighed for dig. Vi gennemfører alle igangværende rekrutterings- og outplacementprocesser, og tilsvarende står vi klar til at igangsætte nye opgaver.

Jobsøgende? Få inspiration til din jobsøgning

Find inspiration og få tips og tricks til din jobsøgning

Der kan være mange årsager til, at man søger et nyt job. Det kan skyldes lysten til nye udfordringer og omgivelser, flytning eller måske en afskedigelse fra et tidligere job. Hos Curia ansætter vi kandidater for vores kunder ud fra mange forskellige motiver. Vi har derfor bred erfaring i at vejlede jobsøgende uanset udgangspunktet for jobsøgningen.

Som jobsøgende er det vigtigt, at du gør dig tanker om, hvilket job du ønsker samt hvilke kompetencer og færdigheder, du kan tilbyde din kommende arbejdsgiver. Det skal du bruge til at udforme din motiverede ansøgning og målrette dit CV til den ønskede stilling. Din ansøgning og dit CV er din adgangsbillet til en jobsamtale, og det er derfor vigtigt, at du formår at fremhæve dine kvaliteter og din erfaring i et kort og præcist sprog.

Når du går til jobsamtale, er det afgørende, at du har forberedt dig godt. Det indebærer kendskab til virksomheden og stillingen, du søger, samt bevidsthed om din egen ansøgning, dit CV, dine kompetencer og færdigheder. Når du har styr på disse ting, kan du koncentrere dig om at sælge dig selv bedst muligt.

Outplacement – Vejen til dit næste job

Som en hjælp til dig som jobsøgende har vi i Curia udgivet bogen Outplacement – Vejen til dit næste job. I bogen kan du hente yderligere inspiration til din jobsøgning. Du får bl.a. tips og tricks til at skrive den bedste ansøgning og CV, det at gå til jobsamtale samt inspiration til at opsøge det usynlige jobmarked. 

Køb bogen her

Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK