CORONA, COVID-19

I Curia følger vi selvfølgelig myndighedernes restriktioner og passer derfor på hinanden, vores kunder og vores kandidater. Vi sikrer, at møder afholdes med afstand og med højt fokus på hygiejne. Vi er tilbage på vores lokationer i Aahus, Aalborg og København og er dermed 100% til rådighed for dig. Vi gennemfører alle igangværende rekrutterings- og outplacementprocesser, og tilsvarende står vi klar til at igangsætte nye opgaver.

I proces hos Curia

Curias rekrutteringsproces varer normalt mellem 5 og 8 uger. Når du er i proces hos os, kan du forvente følgende af rekrutteringsprocessen: 

  1. I proces hos os: Når du er i proces hos os, har du enten søgt en stilling på vores hjemmeside, eller også er du blevet kontaktet af en af vores konsulenter f.eks. gennem vores CV-database. Alle ansøgere vil blive gennemgået af en af Curias konsulenter, og finder konsulenten din ansøgning relevant, vil du blive ringet op for at få svar på uddybende spørgsmål til din ansøgning. Hvis du stadig er relevant til stillingen, bliver du inviteret til det første interview, der foregår i Curias lokaler i enten Aarhus, Aalborg eller København.

  2. Interview og test: Ved det første interview får du en introduktion til jobbet og den virksomhed, stillingen skal besættes hos. Vi gennemgår sammen dit CV, og du får en tilbagemelding på personlighedstesten Personality Focus Profile, som du er blevet bedt om at udfylde inden interviewet. Det er vigtigt, at vi i samarbejde får belyst dine personlige og faglige kompetencer, så både du og konsulenten får det bedst mulige beslutningsgrundlag til at vurdere, om du matcher jobprofilen og stillingens krav.

  3. Præsentation hos virksomheden: De kandidater, der matcher jobprofilen, bliver inviteret til en præsentation hos den virksomhed, der søger en ny medarbejder. Præsentationen foregår oftest hos den pågældende virksomhed eller hos Curia. Præsentationen har til formål, at virksomhed og kandidat kan mødes og få et grundigere kendskab til hinanden.

  4. Jobreferencer: Vælger virksomheden, at du skal gå videre til en afsluttende finalepræsentation, vil en af Curias konsulenter indhente jobreferencer hos de personer, som du har udvalgt, og som skønnes at kende din personlige og faglige profil. Referencerne oplyses af dig, og vi kontakter dem ikke uden forudgående aftale med dig.

  5. Finalepræsentation og kontrakt: Finalepræsentationen vil finde sted hos virksomheden, formentlig med tilstedeværelse af en af Curias konsulenter. Virksomheden vil efter denne præsentation tage stilling til, hvilken kandidat de ønsker at ansætte. Det kontraktmæssige forhandles mellem virksomheden og den valgte kandidat.

Der vil altid være mere end én kandidat i proces til vores stillinger. Derfor er der også altid nogle kandidater, som af den ene eller den anden årsag ikke bliver tilbudt jobbet. Disse kandidater vil selvfølgelig modtage et mundtligt eller skriftligt afslag.

Når du er i proces hos Curia, garanterer vi dig, at alle oplysninger behandles fortroligt, og at din ansøgning og dine oplysninger ikke bliver givet videre uden dit samtykke. Du er altid velkommen til at kontakte os med dine eventuelle spørgsmål.

Outplacement – Vejen til dit næste job

Som en hjælp til dig som jobsøgende har vi i Curia udgivet bogen Outplacement – Vejen til dit næste job. I bogen kan du hente yderligere inspiration til din jobsøgning. Du får bl.a. tips og tricks til at skrive den bedste ansøgning og CV, det at gå til jobsamtale samt inspiration til at opsøge det usynlige jobmarked. 

Køb bogen her

Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK