CORONA, COVID-19

I Curia følger vi selvfølgelig myndighedernes restriktioner og passer derfor på hinanden, vores kunder og vores kandidater. Vi sikrer, at møder afholdes med afstand og med højt fokus på hygiejne. Vi er tilbage på vores lokationer i Aahus, Aalborg og København og er dermed 100% til rådighed for dig. Vi gennemfører alle igangværende rekrutterings- og outplacementprocesser, og tilsvarende står vi klar til at igangsætte nye opgaver.

Netværk dig til jobbet

I mange arbejdssituationer er det vigtigt med et godt netværk, du kan støtte dig til. Netværk kan eksempelvis være faggrupper, kolleger, klubber og familie, og de kan alle bidrage med noget forskelligt i både dit arbejdsliv og i din jobsøgning.

I dag er det blot omkring 32 % af alle jobs, der bliver besat igennem jobopslag, og det betyder, at omkring 68 % bliver besat igennem andre kanaler som f.eks. netværk. Derfor er det vigtigt, du har et godt netværk at trække på, hvis det bliver nødvendigt. 

Du har formentlig allerede et netværk, så der, hvor du virkelig kan gøre en forskel, er ved at organisere dit netværk. Hvis du ikke har styr på dit netværk, kan det både være svært at se, at det er der, og det kan også blive sværere at passe og udnytte dit netværk.

Et netværk bør være naturligt og gensidigt, og du skal derfor ikke opfinde grunde til at møde dit netværk. Dit netværk vil helt naturligt opretholde sig selv, og det er din opgave at udnytte de værktøjer, du har til at holde orden i dit netværk. Den dag du har brug for det, kan du dermed støtte dig til et stærkt netværk, der kan hjælpe dig godt videre. Hvis du eksempelvis hjælper en kollega på et tidspunkt, så vil du også nemmere kunne bede vedkommende om hjælp en anden gang.

Outplacement – Vejen til dit næste job

Som en hjælp til dig som jobsøgende har vi i Curia udgivet bogen Outplacement – Vejen til dit næste job. I bogen kan du hente yderligere inspiration til din jobsøgning. Du får bl.a. tips og tricks til at skrive den bedste ansøgning og CV, det at gå til jobsamtale samt inspiration til at opsøge det usynlige jobmarked. 

Køb bogen her

Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK