Netværk dig til jobbet

I mange arbejdssituationer er det vigtigt med et godt netværk, du støtter dig til. Netværk er eksempelvis faggrupper, kolleger, klubber og familie, og de bidrager alle med noget forskelligt i både dit arbejdsliv og i din jobsøgning.

I dag er det blot omkring 25-30% af alle jobs, der bliver besat igennem jobopslag, og det betyder, at op til 75% bliver besat igennem andre kanaler som f.eks. netværk. Derfor er det vigtigt, du har et godt netværk at trække på, hvis du skulle blive ledig eller søge nye udfordringer.

Et netværk bør være naturligt og gensidigt, og du skal derfor ikke opfinde grunde til at møde dit netværk. Dit netværk vil helt naturligt opretholde sig selv, og det er din opgave at udnytte de værktøjer, du har til at holde orden i dit netværk.

Outplacement – Vejen til dit næste job

Som en hjælp til dig som jobsøgende har vi i Curia udgivet bogen Outplacement – Vejen til dit næste job. I bogen kan du hente yderligere inspiration til din jobsøgning. Du får bl.a. tips og tricks til at skrive den bedste ansøgning og CV, det at gå til jobsamtale samt inspiration til at opsøge det usynlige jobmarked. 

Køb bogen her