Curia holder ferielukket i ugerne 28, 29 og 30. Du kan derfor forvente en længere responstid end normalt. Vi ønsker dig en god sommer. 

Curias CV-database

Vores konsulenter anvender aktivt CV-databasen, når de søger efter kandidater til bestemte stillinger – både dem vi annoncerer på vores hjemmeside, og dem der ikke annonceres.

Ved hjælp af en profil og et opdateret CV i vores CV-database, gør du dig synlig over for vores konsulenter. Du kan til enhver tid meddele os, at du ønsker at slette din profil og de dertilhørende data.

Curia anvender udelukkende data fra CV-databasen til rekrutteringsformål, og alle informationer behandles fortroligt. Vi overholder den nuværende danske lovgivning samt EU-lovgivning på området omhandlende brug og beskyttelse af personlige data. Du kan læse mere om dette i Curias persondatapolitik.

Når du har en profil i vores CV-database, er det vigtigt, at det altid er den nyeste data, der er tilgængelig for vores konsulenter. Dermed sikrer vi, at vi altid har de korrekte kontaktoplysninger på dig, hvis vi vurderer, at der er et muligt match med en af vores stillinger. Efter endt samtykkeperiode vil du automatisk modtage en e-mail med et link, hvor du kan opdatere dine oplysninger og dermed aktivere din profil for en yderligere periode, eller du kan vælge at slette din profil fra vores system.

Opret CV

Basisoplysninger

Grundoplysninger

Fire cifre - eksempelvis 1977

Din adresse

CV

Profiloversigt

Uddannelsestitel/er
Uddannelessted
Uddannelsesår

Dit CV

Betingelser & vilkår


Ved at afkrydse nedenfor giver du samtykke til, at Curia behandler dine data til rekrutteringsformål. Du giver samtidig samtykke til, at din profil registreres i 2 år.

Dine personlige oplysninger bliver behandlet fortroligt, og vi overholder gældende dansk og EU-lovgivning på området om beskyttelse af personlige data. Du kan til enhver tid meddele os, at dine data skal slettes.

Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK