Skip to main content

Curias CV-database

Vores konsulenter anvender aktivt CV-databasen, når de søger efter kandidater til bestemte stillinger – både dem vi annoncerer på vores hjemmeside, og dem der ikke annonceres.

Ved hjælp af en profil og et opdateret CV i vores CV-database, gør du dig synlig over for vores konsulenter. Du kan til enhver tid meddele os, at du ønsker at slette din profil og de dertilhørende data.

Curia anvender udelukkende data fra CV-databasen til rekrutteringsformål, og alle informationer behandles fortroligt. Vi overholder den nuværende danske lovgivning samt EU-lovgivning på området omhandlende brug og beskyttelse af personlige data. Du kan læse mere om dette i Curias persondatapolitik.

Når du har en profil i vores CV-database, er det vigtigt, at det altid er den nyeste data, der er tilgængelig for vores konsulenter. Dermed sikrer vi, at vi altid har de korrekte kontaktoplysninger på dig, hvis vi vurderer, at der er et muligt match med en af vores stillinger. Efter endt samtykkeperiode vil du automatisk modtage en e-mail med et link, hvor du kan opdatere dine oplysninger og dermed aktivere din profil for en yderligere periode, eller du kan vælge at slette din profil fra vores system.

Opret CV

Hent mine informationer

Hvis du allerede har en ansøgning gemt i vores system, vil du kunne hente din information her. Venligst tilføj din email adresse nedenfor. Derefter vil du modtage en sms med en engangskode.

You should receive a text message with a single use pin code shortly, if for some reason you don't receive one, then please try sending another by clicking the button below.

Grundoplysninger
Billede
Din adresse
Profiloversigt
Uddannelsestitel/er
Uddannelsestitel/er
Uddannelessted
Uddannelessted
Uddannelsesår
Uddannelsesår
Dit CV
Betingelser & vilkår