Salgschef

Vil du være en del af en succes og en markant vækstende virksomhed? Motiveres du af en klar vækststrategi og markante investeringer i højteknologiske produkter og produktion? Kan du skabe resultater gennem andre samtidig med selv at være ansvarlig for enkelte nøglekunder? Så er du muligvis den, vi søger.

Virksomheden

Glaseksperten A/S er den professionelle samarbejdspartner inden for glas. Gennem årene har Glaseksperten oparbejdet en lang række forskellige glaskompetencer: hærdning, laminering, facadeglas, print på glas, sikkerhedsglas, persienneruder, energiglas, farvet glas, brandglas, solafskærmning, støjreduktion og én af Danmarks mest omfattende termolinjer – det er bare nogen af dem.

Hovedkontoret i Hjørring består af administration og fabrik i en ny 11.500 m2 bygning. Fabrikken ligger lige ud til den nordjyske motorvej. Med omkring 200 ansatte og 3-holdsskift i en højteknologisk produktion, er virksomheden i kraftig vækst.

Du kan læse mere om Glaseksperten her.

Jobbet

For vores kunde Glaseksperten søger vi en operativ salgschef, der både skal tegne virksomheden udadtil samt tage aktiv del i det strategiske salgsarbejde. Salgschefen skal lede et team på 10 sælgere og salgsbackup-personale. Dette vil ske i tæt samarbejde med Direktøren for Salg og Indkøb, som du også refererer til.

Som salgschef får du en indflydelsesrig og afgørende rolle i virksomheden, og du skal skabe værdi ved at omsætte en solid viden til målbare resultater – både internt og i kundernes værdikæde. Der stilles store krav til din selvstændighed og din evne til at samarbejde, da din rolle er både taktisk og operationel.

Dine primære opgaver bliver:

 • Ledelse, motivation og sparring med teamets 10 medarbejdere.
 • Sikre den fortsatte vækst, øget markedsandel og profitabilitet.
 • Proaktiv deltagelse i salgsarbejdet, herunder ansvar for egne nøglekunder.
 • Ansvarlig for øget salgseffektivitet gennem sikring af intensiv tilbudsopfølgning i teamet, pipelinestyring, coaching og træning.
 • Videreudvikling af aftalekoncepter mod samarbejdspartnere, kunder og interne stakeholders.
 • Deltagelse i udarbejdelse af salgsstrategi med dertilhørende handlingsplaner.

Din profil

Du har erfaring fra et lignende salgsjob og har stiftet bekendtskab med ledelse. Du trives i et dynamisk og ambitiøst miljø, hvor opgaverne er meget varierede, og hvor tempoet er højt. Derudover har du erfaring med B2B-salg, gerne af tekniske løsninger, samt erfaring med at lede en salgsstyrke, så du ved, hvad der skal til for at udvikle, lede og motivere sælgere.

Personligt er du kendetegnet ved at:

 • have en høj grad af selvstændighed, drive, robusthed og løsningsorienteret tilgang
 • du tager fuldt ansvar og ejerskab over forretningen
 • have et kommercielt mindset, god forretningsforståelse og sund sans for lønsomhed
 • du begår dig modent, selvsikkert og professionelt i både sælgerrollen og lederrollen
 • du kan bevare det strategiske overblik samtidig med, at du har en hands-on tilgang til salg
 • have en målorienteret lederstil, hvor du samtidig engagerer og motiverer andre på en entusiastisk og inddragende måde
 • du er troværdig, dialogsøgende og kommunikerende med en smittende energi
 • du er ambitiøs, robust og beslutningsdygtig og skaber synlige resultater
 • have veludviklede samarbejdsevner, og så er du en god menneskekender.

Du tilbydes

Du kommer til at arbejde med markedets mest innovative og kvalitative produktprogram og -løsninger. Du vil få en særdeles spændende stilling i et stærkt fagligt og dynamisk miljø med dygtige og dedikerede kolleger. Du kan se frem til en meget stor kontaktflade på tværs af organisationen, og du kan forvente en masse udfordringer krydret med mulighederne for selv at præge hverdagen.

Lønnen forhandles på et konkurrencedygtigt niveau og modsvarer naturligvis de opstillede krav.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK