CFO

Vil du have en strategisk stilling med forretningsudvikling og værdiskabelse i en virksomhed i rivende udvikling?​

Virksomheden

Vores kunde er førende inden for udvikling af digitale commerce-løsninger. Kernen i virksomhedens tilgang til kunderne er at sikre gode kundeoplevelser. Virksomheden har eksisteret i godt 20 år og er siden begyndelsen vokset støt med kontorer både i Danmark og udlandet.

Den kommende CFO vil få base på kontoret i Aarhus.

Jobbet

Som CFO vil dit primære bidrag blive leveret i form af analyser, rapportering, fremtidsorienteret tiltag samt generelle effektiviseringer og udvikling. Du er med, når der skal træffes strategiske beslutninger og bliver således en værdifuld sparringspartner for direktionen og den øvrige ledelse.

Du får det overordnede ansvar og ledelsen af økonomi- og administrationsafdelingen samt IT-drift. Det betyder, at du videreudvikler afdelingerne og sørger for, at den samlede backoffice-funktion er gearet til de fremtidige udfordringer.

Dine første succeskriterier er, at du sammen med CEO og COO realiserer mål og baner vejen for eksekvering af virksomhedens 2020-strategi.

Du sikrer valid og rettidig implementering af finansielle forretningskritiske projekter og kommer løbende med forslag til forbedringer med henblik på at nå en ambitiøs vision. Mere detaljeret skal du:

  • gøre økonomi- og administrationsfunktionen til “best-in-class” ift. effektivisering af bogføring, rapportering, budgettering, forecasting, opfølgning og fakturering.
  • stå i spidsen for den rette håndtering af pipeline, timeforecast og lead KPI’er gennem implementering af BI-system
  • sikre kontrol og styring af virksomhedens kontrakter og aftalegrundlag
  • tage ansvaret for optimalt udbytte af intern IT, herunder efterlevelse af dansk og EU-lovgivning.

Alt i alt en stilling med stor spændvidde, hvor du tager fat og viser ejerskab for virksomhedens udvikling.

Din profil

Du har en videregående økonomisk uddannelse suppleret med en kommerciel efteruddannelse. Gennem din karriere har du tilegnet dig solid erfaring som finansdirektør eller økonomiansvarlig i mellemstore virksomheder.

Du formår både at tænke og arbejde strategisk og samtidig dykke ned i detaljen, når det kræves. Din næse for forretning gør dig i stand til at drive effektiviseringer og forbedringer. Du har tidligere bevist, at du forstår at navigere i en vækstvirksomhed med en høj grad af agilitet samt forandringsparathed

Dine ledelsesegenskaber er med udgangspunkt i den enkelte medarbejder, hvor du evner at være lyttende og samtidig træde i karakter med dine veludviklede kommunikationsevner.

Kvalitet er for dig en selvfølgelighed, ligesom du med din strukturerede tilgang til opgaverne kommer i mål til tiden.

Du tilbydes

Du bliver del af en fremtræden dynamisk virksomhed i vækst, hvor man tror på, at resultaterne bedst skabes, når man arbejder professionelt og har det sjovt samtidig. Du tilbydes en nøgleposition og får dermed mulighed for at bidrage til den fremtidige succes.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK