Projektleder til koordinering og udvikling af driftsledelsesområdet

Brænder du for at være med til at forme, optimere og realisere driftsledelsesområdet i Danmarks eltransmissionsnet?

Virksomheden

Energinet varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og naturgas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Energinet ejer energiens motorveje og bidrager til at skabe fair konkurrence på markedet for el og gas til gavn for forbrugerne.

Energinet beskæftiger ca. 1200 engagerede og fagligt højt uddannede medarbejdere. Med afsæt i værdierne tillid, mod, forretningsorientering, udvikling, ansvarlighed og engagement lægger Energinet vægt på hele tiden at udvikle sig som organisation og som mennesker.

Se film om Energinet her eller læs mere om Energinet her.

Jobbet

Du får en væsentlig rolle i at sikre implementeringen, driften og udviklingen af Energinets driftsledelsessystem, og du får på den måde indflydelse på den fremtidige organisering og drift af det danske eltransmissionsnet.

Du bliver ansat i forretningsområdet Asset, der har ansvaret for alle fysiske og elektriske anlægsaktiviteter i Danmark, der er større end 100 kV.

Dit hovedfokus bliver at støtte de driftsansvarlige personer teknisk og administrativt, f.eks. ved at hjælpe med tilsyn og vejledning samt udarbejdelse af netdriftsinstrukser. Du får hermed væsentlig indflydelse på de fremadrettede driftsledelsesprocesser, herunder at optimere og forenkle nuværende processer.

Du får en væsentlig rolle i en nyetableret driftsledergruppe, som bl.a. består af områdelederen for Asset samt de to driftsansvarlige for henholdsvis Øst- og Vestdanmark. Her vil du få en facilitator rolle, og du vil have mulighed for at få afklaret og besluttet nye tiltag for bl.a. at sikre den bedst mulige platform for efterfølgende hurtig og effektiv implementering.

Du kommer til at deltage i samarbejdsudvalg, der vedrører lovgivning, drifts- og anlægs- bekendtgørelser bl.a. i AUS-udvalg (Arbejde Under Spænding), Sikkerhedsstyrelse, Dansk Energi m.v. for at sikre branche samarbejde og Energinets interesser. Du kommer ligeledes til at deltage i branche driftsledelsesforum samt at koordinere driftsledelsesforum for Energinets entreprenører.

Jobbet medfører, at du både tager dig af daglige ad hoc-opgaver, og samtidig i samarbejde med driftsledergruppen arbejder med den fremadrettede udvikling af driftsledelsessystemet. På den måde kan du se frem til et alsidigt og udviklingsorienteret job med solide faglige og interpersonelle udfordringer samt særdeles gode muligheder for at præge din egen funktion inden for et område med høj prioritet.

Din profil

Du har en relevant teknisk uddannelse som f.eks. el-ingeniør, el-installatør, maskinmester eller tilsvarende, kombineret med erfaring, så du ved, hvad driftsledelse indebærer. Du har erfaring med højspændingsanlæg fra elforsyningsbranchen eller en tilsvarende branche, og du trives i et job med en stor berøringsflade. Vi forventer, at du har kendskab til bekendtgørelsen inden for elektriske anlæg.

Du er struktureret, samarbejdsorienteret og beslutsom, og du har et naturligt drive, som sikrer fremdrift. Du er god til at skabe overblik, facilitere og støtte op. Du tager ejerskab og eksekverer, når det er nødvendigt, og du nyder at arbejde sammen med tekniske specialister med meget høj faglighed. Du er ambitiøs og proaktiv og værdsætter samarbejde på tværs af organisationen.

Du tilbydes

Din ansættelse bliver i Energinets moderne hovedkvarter ved Fredericia, tæt ved motorvej E20. Samtidig må du påregne aktiviteter på Energinets andre lokationer i Tjele, Vester Hassing og Ballerup.

Du kommer til at arbejde i et fagligt højt niveau på en arbejdsplads, hvor der inden for de nærmeste år forventes betydelig vækst- og anlægsinvesteringer på flere mia. kr. Du får væsentlig indflydelse og en synlig rolle tæt på toppen i organisationen.

Du tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke samtidig med gode muligheder for efteruddannelse.

Bemærk, at vi blot har brug for dit CV, når du søger stillingen.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK