Finance Controller

Er du vild med tal? Og bifalder du et fleksibelt og ukompliceret arbejdsmiljø, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt? Så er denne stilling måske noget for dig.

Virksomheden

Hos IMPACT har de positioneret sig som det førende hus inden for rådgivning, udvikling og optimering af digitale commerce-koncepter. IMPACT tæller 140 dedikerede medarbejdere, der kombinerer faglig excellence inden for udvikling, projektledelse, UX og digital marketing. Virksomheden samarbejder med nogle af Danmarks største brands og retailere såsom HAY, Noa Noa, Tøjeksperten, Kaufmann og IMERCO samt B2B-virksomheder som Lemvigh-Müller og TDC.

Jobbet

Som Finance Controller bliver du en del af Finance-afdelingen og dermed en nøglespiller i IMPACT. Du agerer sparringspartner for forretningskonsulenter og projektledere samtidig med, at du bliver en vigtig kollega for afdelingens bogholder.

Du får ansvaret for optimering af den nuværende forecast-proces, udarbejdelsen af afdelingsregnskaber samt en central rolle i månedsrapporteringerne.

Herudover er dine arbejdsopgaver:

  • Fakturering af kunder, inkl. serviceabonnementer og controlling heraf
  • Opgørelse af igangværende arbejder og løbende projektøkonomi
  • Forecasting ud fra salgspipeline, kapacitet og budget
  • Månedlige afstemninger af drift og balance
  • Opfølgning på projekter
  • Opfølgning på virksomhedens KPI’er
  • Indberetninger til SKAT og Danmarks Statistik
  • Medvirke ved årsafslutning
  • Ad hoc-økonomianalyser
  • Hjælpe til med administrative bogholderi-opgaver, når der er behov for dette.

Din profil

Du har en relevant uddannelse inden for økonomi og regnskab og har nogle års erfaring fra en lignende stilling. Du er selvfølgelig ivrig efter at arbejde med tal, og anvendelsen af ERP-systemer falder dig naturligt – du er med fordel superbruger i MS Dynamics NAV.

Dine Excel-færdigheder er i top, og du ved, at datadisciplin er afgørende for en velfungerende økonomifunktion.

Du evner at begå dig på alle niveauer i organisationen og bidrager aktivt til et sundt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på teamspirit, godt kollegaskab og hvor man søger inspiration hos hinanden.

Du tilbydes

Du bliver en del af et energisk hus med mange forskellige profiler, personligheder og kompetencer i en uformel organisation med højt til loftet. IMPACT har desuden stor fokus på den enkelte medarbejders udvikling, og der er rig mulighed for både faglig og personlig sparring.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK