Head of Business Intelligence

Kan du tage Business Intelligence-funktionen til det næste niveau og drive kontinuerlig udvikling i Danmarks førerende virksomhed inden for byggematerialebranchen?

Virksomheden

Som den største danskejede leverandør til byggeriet samt den førende virksomhed inden for byggematerialebranchen rummer Bygma Gruppen en lang historie med stolte traditioner drevet af vækst og succes. Så sent som i 2017 omsatte virksomheden for 7,5 mia. kr. og med et solidt fundament og et veletableret brand, er kursen fortsat rettet mod vækst og udvikling i fremtiden.

Bygma beskæftiger ca. 2.300 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden, herunder Danmark, Sverige, Island og Færøerne. Værdier som det gode købmandskab, flid og fremsynethed, der alle udgør grundstenene i Bygmas virksomhedsfilosofi, afspejles også i det professionelle miljø, der værner om en flad organisatorisk struktur og en sund work-life balance.

Arbejdsstedet er hovedkontoret i Søborg, hvor direktion og stabsfunktioner er placeret. Hovedkontoret beskæftiger ca. 65 medarbejdere.

Læs mere om Bygma Gruppen her.

Jobbet

Bygma er inde i en særdeles spændende udviklingsproces, hvor organisationens nuværende platform skal opgraderes til MS SQL 2016. Målet er at optimere driften, effektivisere logistikfunktionen samt udvikle et KPI-system og benchmarking på tværs af Bygmas mange forretninger. I øjeblikket beskæftiger BI-afdelingen fire kompetente medarbejdere, der supporterer og understøtter den danske del af forretningen med BI-systemer og analyser.

Med reference til økonomidirektøren står du i spidsen for at sikre den faglige retning og fremdrift af BI-funktionen. I samarbejde med dine medarbejdere varetager du projekt- og opgavestyring samt drift og udvikling af de eksisterende BI-løsninger.

Som bindeled mellem data og forretning har du en central rolle i forhold til kontakt til og support af virksomhedens BI-brugere. Dine arbejdsopgaver spænder bredt fra daglig vedligeholdelse til udvikling af strategiske opgaver.

Din profil

Du kommer med en relevant akademisk baggrund kombineret med en god portion erfaring fra en BI-afdeling i en større dansk virksomhed eller i et konsulenthus. Her har du bevist, at du mestrer BI-funktionen og Data Warehouse-disciplinen.

Du har prøvet kræfter med avanceret dataanalyse og datavisualisering gennem f.eks. KPI’er og scorecards og tekniske termer som MSSQL, SSIS, SSAS og SSRS indgår naturligt i dit fagsprog. Din gode forretningsforståelse og tekniske værktøjskasse gør, at du evner at gå forrest, når det kommer til drift, udvikling og effektivisering af BI-løsninger, og du har stor succes med at drible egne projekter i mål.

Personligt er du både stærk analytisk og kommunikativt, og du begår dig selvfølgelig flydende på dansk i både skrift og tale. Har du kendskab til engelsk og andre nordiske sprog, er det en fordel, men ikke et krav. Din strukturerede arbejdsgang og din ihærdighed sikrer, at din opgaveløsning er præget af høj kvalitet og at du kommer i mål til tiden. Dit karismatiske og udadvendte væsen gør, at du er vellidt på alle niveauer i organisationen, og du nyder den store berøringsflade i en dynamisk dagligdag.

Du tilbydes

Et spændende og udfordrende job med rig mulighed for professionel såvel som personlig udvikling. Du vil indgå i et stærkt og dygtigt team kendetegnet ved gensidig tillid og faglig sparring. Ligeledes tilbydes du en attraktiv lønpakke svarende til dine kvalifikationer samt gode ansættelsesforhold.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK