Teknisk projektleder

Kan du med din eksekveringskraft sikre succesfuld gennemførelse af projekter i en branche, hvor kompleksiteten er høj, og der stilles store krav til kvalitet og levering?

Virksomheden

Vores kunde er førende leverandør af elektronikproduktion. Fremstillingsprincipperne er baseret på en stærk LEAN-tankegang, og virksomheden tilbyder et omfattende udvalg af specialiserede services med moderne produktionsanlæg både i Danmark og udlandet.

Med hovedkontor i Midtjylland beskæftiger virksomheden i øjeblikket ca. 500 medarbejdere.

Jobbet

Som teknisk projektleder er du er sammen med teamet ansvarlig for planlægning, styring og koordinering af NPI- og automationprojekter fra identifikation og implementering af produktionsudstyr frem til produktionsstart.

Konkret betyder det, at du:

  • Sikrer struktureret og detaljeret planlægning af hvert enkelt projekt.
  • Tilrettelægger konkrete og holdbare tidsplaner.
  • Udarbejder dokumentation og specifikationer i samarbejde med projektteamet.
  • Optimerer udstyr, produktionsprocesser og interne forretningsgange.
  • Gennemfører projekter i overensstemmelse med beskrevne processer – teknisk, logistisk og kommercielt.
  • Involverer de leverandører, der indgår i implementeringen.

Derudover er du kontaktperson for kunderne samtidig med, at du internt er ansvarlig for at interessenter løbende orienteres om projekternes fremdrift. Ydermere har du budgetansvaret for det enkelte projekt og har dermed hele tiden fokus på, at både kvalitets- og omkostningsforventninger overholdes.

Dine projekter har typisk en varighed på 3-4 måneder og med en kompleksitet, der gør, at du forventeligt løbende håndterer 5-6 projekter ad gangen.

Din profil

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør eller en tilsvarende teknisk uddannelse. Du har solid erfaring som projektleder fra elektronikproduktion/automation.

Dine kommunikative evner er afgørende for at få succes i jobbet, så du bestrider dansk og engelsk i både skrift og tale på forhandlingsniveau. Internt formidler du præcist, konkret og i øjenhøjde og formår på den måde at involvere dit team i projekterne.

At tænke i løsninger frem for begrænsninger falder dig naturligt. Du har en analytisk og resultatorienteret tilgang til opgaverne, ligesom du tager initiativ og arbejder selvstændigt. Dit høje eksekveringsniveau kombineret med dit strukturerede mindset gør, at du når i mål til tiden, men samtidig formår at komme omkring samtlige detaljer i projekterne.

Du tilbydes

Du bliver en del af en moderne dynamisk organisation, hvor omgangstonen er uformel samtidig med, at der er fokus på et højt kompetenceniveau. Du får gode ansættelsesvilkår samt en lønpakke, der matcher dine kvalifikationer.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK