Dynamics NAV-udvikler

Evner du at sikre hummels fortsatte succes gennem Dynamics NAV-udvikling af standardløsninger og innovative tilgange?

Virksomheden

hummel som virksomhed:

Hos hummel A/S er passionen at designe, levere og markedsføre sports- og sportfashion-produkter. Vi er et brand med en unik historie og kultur – som vi elsker og er stolte af.

VI ER GLOBALE Vores største markeder er Central- og Nordeuropa. Vi er repræsenteret i mere end 35 lande verden over. Som Dynamics NAV-udvikler bliver du en del af PMO-afdelingen og får base på vores hovedkontor i Aarhus.

VI STÅR SAMMEN Vi tror på hold og individer med karakter. Sammen driver vi hummels vækst inden for sport, mode og børnetøj. Vi sætter barren højt – og vi leverer! Vores organisation er kendt for stærk teamånd, vores måde at tænke på og vores store sociale engagement samt bred CSR-aktivitet.

VI TROR PÅ DET, VI GØR Vi ønsker at forandre verden gennem sport. Vores værdier SPORT, CHARACTER, KARMA, DANISHNESS & HERITAGE driver os i alt, hvad vi gør. Vi opbygger vores forretning gennem fleksibilitet i forhold til markedet, tæt samspil med kæder og kunder, unikke udtryksfulde designs og storytelling.

Du kan læse mere om hummel her.

Jobbet

I stillingen som Dynmaics NAV-udvikler er du med til at sikre fremtidige standardløsninger samt fastholde de praktiske og innovative tilgange til opgaverne i det samlede IT-setup, som konstant skal vedligeholdes og udvikles for at sikre organisationens fortsatte forretningsmæssige succes.

Du refererer til Head of PMO & Master Data, og i din rolle er det elementært, at du brænder for softwareudvikling og altid er opdateret på nyeste teknologier og trends. På baggrund af din viden planlægger og løser du konkrete udviklingsopgaver samt kvalitetstester disse. Derudover arbejder du med performance optimering, systemintegration og indgår som intern sparringspartner ved videreudvikling.

Din profil

Du er uddannet datamatiker, har IT-teknisk baggrund med speciale i Microsofts teknologi eller tilsvarende. Du har flere års erfaring med udvikling i Dynamics NAV og integration af IT-løsninger, og du har ligeledes solidt kendskab til konverteringsopgaver og kan integrere NAV med andre produkter som eksempelvis PIM eller andre data warehouse-systemer.

Du udvikler i C/AL, .NET og har gerne kendskab til SQL. Har du også erfaring med webservices, vil det være en fordel. Du har flair for kodning, en veludviklet forretningsforståelse og er agil i din tankegang. Din respekt for deadlines og din forretningsorientering gør, at du tager ansvar for og sætter en ære i dine opgaver. Desuden kommunikerer du på dansk og engelsk i både skrift og tale.

Grundlæggende betegnes du som struktureret, analytisk og kvalitetsbevidst i dit arbejde, og samtidig er du serviceminded af natur og har en imødekommende personlighed. Du formår både at arbejde fokuseret og selvstændigt, men du fungerer også i samarbejde med andre.

Du tilbydes

Et job i et inspirerende og uformelt miljø med høj faglighed og gensidig kollegial sparring, hvorfor der er solidt grundlag for såvel personlig som faglig udvikling. Du bliver en del af fashion-branchen i en energisk vækstorienteret organisation med en moderne tilgang til work-life balance.

Du tilbydes et spændende og udfordrende job, der aflønnes med en gagepakke, som afspejler dine kompetencer.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK