Key Account Manager

For at fortsætte den positive vækst søges endnu en Key Account Manager.

Virksomheden

Itectra har siden 2008 leveret IT løsninger indenfor netværk og optisk infrastruktur. Itectra tilbyder rådgivning og design af løsninger med fokus på driftssikkerhed, skalérbarhed og omkostningseffektivitet i tæt samarbejde med førende producenter.

Itectra er fokuseret på løsninger og services som giver kunderne kommercielle fordele – dels gennem en tæt dialog og forståelse for kundens forretning. Itectra er kåret som Børsen Gazelle i 2016, 2017 og 2018, og væksten fortsætter.

Læs gerne mere her.

Jobbet

Med reference til direktøren, bliver du salgs- og budgetansvarlig for egen kundeportefølje. Du tilrettelægger i høj grad selv dine salgsaktiviteter, og dine primære opgaver bliver således:
  • Identificering og udvælgelse af potentielle kunder
  • Indledende kontakt og kontrakts forhandling
  • Opbygning af langsigtede relationer til primært nye men også eksisterende kunder
  • Præsentation og rådgivning af tekniske løsninger på højt niveau
  • Projektansvarlig på egne projekter
  • Aktiv deltagelse i udviklingen af nye koncepter og salgstiltag.

Jobbet er i Aalborg.

Din profil

Din uddannelsesmæssige baggrund er formentlig kommerciel eller teknisk. Du har min. 3 års salgserfaring fra IT-branchen med solide salgsresultater. Du har et brændende ønske om at gøre en forskel i en mindre organisation, hvor du får en central rolle for den fremtidige vækst.

Det er afgørende, at du har en god forretningsforståelse, og det er en fordel, hvis du har erfaring med at sælge til mellemstore- og store virksomheder. Dine IT-kompetencer er generelt stærke, og du formår at sætte dig ind i produkterne/løsningerne. Du er vant til at arbejde med et CRM-system. Sprogligt mestrer du engelsk og dansk i skrift og tale.

Som person er du:
  • målrettet og resultatorienteret
  • god til at opbygge langvarige relationer
  • selvstændig og trives med at tage ansvar.

Din profil

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en virksomhed med en stærk iværksætterånd. Der er højt til loftet og du får rig mulighed for selv at præge indholdet i dagligdagen. Der vil være tilrettelagt et onboardingprogram, hvor du får den nødvendige produkttræning, samt løbende sparring.

Itectra tilbyder gode udviklingsmuligheder for den rette person, samt en attraktiv lønpakke der modsvarer kandidatens kvalifikationer.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK