Teknisk assistent

Som teknisk assistent skal du være serviceminded og energisk samt evne at kommunikere ubesværet med både kollegaer, kunder, samarbejdspartnere og lejere.

Virksomheden

Alabu Bolig er en almen boligorganisation, som er resultatet af en fusion pr. 1. januar 2016 mellem Boligforeningen Vanggården, Boligforeningen Fjordblink, Boligselskabet NordBo og Alabu Bolig a.m.b.a.

Med næsten 6000 attraktive boliger er Alabu Bolig en af Aalborgs største boligorganisationer til formidling af lejeboliger. Til dagligt servicerer Alabu Bolig omkring 15.000 beboere og har cirka 90 ansatte, herunder 30 medarbejdere i administrationen og 60 ejendomsfunktionærer i marken.

Alabu Boligs opgave er at skaffe gode, tidssvarende og sunde boliger til en rimelig husleje. Derudover arbejder Alabu Bolig på at understøtte fællesskabet, nærværet, sundheden, et godt miljø og gode daglige oplevelser til beboerne.

Du kan læse mere om Alabu Bolig her.

Jobbet

I Alabu Bolig er service og kvalitet nogle af kerneværdierne for organisationen, der som helhed sigter mod at sikre kunderne de bedst mulige løsninger samt den bedste service på markedet. Som teknisk assistent vil du indgå i et lille, effektivt team med en bred vifte af opgaver inden for drift, vedligeholdelse, udvikling af ejendomme, samt drift og service over for beboerne.

Du vil administrativt skulle assistere Alabu Boligs fire inspektører og en projektleder. Du vil få ansvaret for en række selvstændige opgaver, herunder at facilitere processer og arbejdsopgaver i den tekniske afdeling samt på tværs af Alabu Bolig.

Dine opgaver som teknisk assistent indebærer bl.a.:

  • Servicering af afdelingsbestyrelser i samarbejde med teknisk afdeling
  • Indkaldelse til tekniske gennemgang i afdelingerne (markvandring)
  • Håndtering af beboerinformation
  • Deltagelse i bygherremøder
  • Tovholder på 1- og 5-årseftersyn, BBR og tegningsmateriale digitalt og analog
  • Forsikringssager ifm. byggeri
  • Ansøgninger om energitilskud, dispositionsfond samt trækningsret
  • Dokumenthåndtering via SharePoint
  • Facilitering af diverse indkøbsaftaler.

Din profil

Hvem er Alabu Boligs nye tekniske assistent?

Din uddannelsesbaggrund er f.eks. teknisk assistent eller lignende, gerne suppleret med byggetekniske kompetencer. Du behersker IT, og du er hurtig til at sætte dig ind i nye systemer og gennemskue funktioner.

Som person er du serviceminded, udadvendt, empatisk og har et højt energiniveau. Du er humoristisk, selvstændig og evner at tage det nødvendige ansvar og skabe de nødvendige resultater.

Du har en høj kvalitetsbevidsthed og motiveres af at skabe værdi for kunderne. Desuden kommunikerer du ubesværet med både kollegaer, kunder, samarbejdspartnere og lejere. Du er god til at opbygge og skabe relationer såvel internt i Alabu Bolig som eksternt. Det er derfor afgørende, at du er udadvendt og kundeorienteret.

Du tilbydes

Du bliver en del af en virksomhed, der rummer mange forskellige profiler inden for boligadministration med stor viden omkring alle fagets detaljer, og som agerer i et inspirerende, fagligt og dynamisk miljø. Dine kollegaer har altid hjertet med i det, de laver, og de sætter en høj ære i at engagere sig i deres opgaver og kunder. I Alabu Bolig løftes der i flok, og alle hjælper hinanden, når behovet er der.

Du tilbydes et spændende job, hvor faglig stolthed er en naturlig del af hverdagen, og hvor faglig og personlig udvikling vægtes højt.

Du vil desuden få attraktive ansættelsesvilkår, der matcher dine kompetencer.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK