Teknisk chef

Evner du at videreformidle teknisk viden på en simpel måde, og trives du i et miljø med en stor kontaktflade?

Solid virksomhed

OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab, som er ejet af ca. 11.600 kunder og forhandlere. Virksomheden kunne i 2018 fejre 40-års jubilæum og dækker i dag hele Danmark med 671 benzinanlæg, mens hovedkontoret er beliggende i Aarhus. OK forhandler benzin, olie, naturgas, solceller, el, telefoni og varmepumper.

I afdelingen for varmepumper forhandles både jordvarmepumper og luft til vand-varmepumper. Varmepumper er en energibesparende og miljøvenlig opvarmningsmetode, som samtidig er billig og nem for kunden. Når kunderne køber varmepumper hos OK, bliver der taget hånd om hele opgaven fra indhentning af tilladelser til installering af varmepumpen.

Læs mere om virksomheden her.

Kvalitet, support og sparring

Det går rigtig godt i OK’s energitekniske afdeling, og der er gang i varmepumpesalget. Derfor udvides holdet med en teknisk chef, der skal lede og kvalitetssikre setuppet.

Med reference til markedschefen varetager du den daglige ledelse af et team på tre: to VVS-montører og en servicechef. Du støtter op omkring det samlede installations-/serviceteam samt øvrige kollegaer i relation til tekniske og applikationsmæssige forhold.

Du bliver:

  • Overordnet ansvarlig for varmepumpeinstallationer – med fokus på kvalitetskontrol
  • Bindeled til eksterne samarbejdspartnere
  • Sparringspartner til servicechefen
  • Teknisk support internt i salgsafdelingen og mod kunderne i sager med høj kompleksitet.

Du deltager og bidrage derudover med din tekniske viden i OK’s nyoprettede energitekniske ledergruppe, så I sammen skaber synergier på tværs i organisationen.

Teknisk kommunikation i øjenhøjde

Du er teknisk uddannet enten som autoriseret VVS’er, køletekniker, eller måske maskinmester. Du brænder lige så meget for at have overblikket og kvalitetssikre fra kontoret som at være ude i marken. Og så besidder du en stærk teknisk viden, som du evner at omsætte til et niveau, ”hvor alle er med”.

Du befinder dig godt som bindeled og er helt naturligt udadvendt, tillidsvækkende og kan lide at agere blandt mange mennesker dagligt.

Af natur er du rolig og evner at bevare overblikket – også når opgaverne bliver mange. Du har lysten og energien til at bidrage med input og motivation i dit eget team og i ledergruppen.

Du behøver ikke have ledererfaring, den del klæder OK dig godt på til.

Bliv del af en afdeling i vækst

Du tilbydes et job i en velrenommeret virksomhed med stærke værdier. Du indgår i et professionelt team med kompetente kolleger, hvor du bliver en del af OK’s energitekniske hold, der er på vej mod en spændende fremtid.

Da stillingen er nyoprettet, får du mulighed for at sætte dit eget præg på funktionen og ligeledes på tværs af organisation.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK