Intern salgs- og projektleder

Kan du tage styringen, bevare overblikket og sikre et højt kundeserviceniveau?

Solid virksomhed

OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab, som er ejet af ca. 11.600 kunder og forhandlere. Virksomheden kunne i 2018 fejre 40-års jubilæum og dækker i dag hele Danmark med 671 benzinanlæg, mens hovedkontoret er beliggende i Aarhus. OK forhandler benzin, olie, naturgas, solceller, el, telefoni og varmepumper.

I afdelingen for varmepumper forhandles både jordvarmepumper og luft til vand-varmepumper. Varmepumper er en energibesparende og miljøvenlig opvarmningsmetode, som samtidig er billig og nem for kunden. Når kunderne køber varmepumper hos OK, bliver der taget hånd om hele opgaven fra indhentning af tilladelser til installering af varmepumpen.

Læs mere om virksomheden her.

Dagligt bindeled, der sikrer den høje service

OK’s energitekniske afdeling har forrygende travlt, og der er derfor brug for en dygtig salgs- og projektleder, der kan bevare overblikket og fortsat sikre den høje kundeservice.

Du får ansvaret for den daglige ledelse på syv medarbejdere, der sammen leverer kompetent rådgivning og service til varmepumpekunder og fungerer som salgsbackup for salgskonsulenterne i marken. Samtidig servicerer afdelingen også privatkunder med olie- og gasfyr.

Ikke to dage er ens, og du bliver dermed en vigtig sparringspartner for dine medarbejdere, når daglige udfordringer skal løses. Du er samtidig afdelingens ansigt udadtil i kommunikationen med OK’s øvrige organisation.

Dine opgaver:

  • Planlægning af daglige, ugentlige og månedlige opgaver for kontoret
  • Optimering af forretningsgange og procedurer
  • Fastholdelse af god kundekontakt til potentielle og eksisterende kunder
  • Tilrettelægge bemanding på indgående opkald fra kunder
  • Sparring med salgsbackup på olie- og gaskunder
  • Udvikling af teamet og ikke mindst den enkelte medarbejder
  • Deltagelse i IT-projekter, som vedrører driften af energiteknik.

Som et led i en strategi om at videreudvikle OK’s energitekniske enhed, er der oprettet en energiteknisk ledergruppe, som du også bliver en del af. Du bidrager med ansvar og idéer sammen med blandt andet salgschefen og den tekniske chef. Den energitekniske ledergruppe refererer til markedschefen.

Du er tillidsvækkende og relationsskabende

Du har formentlig allerede nogle års salgsledererfaring – alternativt har du arbejdet med ledelse i en anden kontekst. Hvis du har kendskab til branchen, er det en fordel, men ikke et must.

Det falder dig naturligt at tage styringen, skabe overblikket og efterfølgende lede og fordele opgaver. Som person er du empatisk, troværdig og møder altid dine kollegaer og kunder med gensidig respekt.

Du har flair for kundehåndtering, sans for tal og et indblik i jura. Desuden evner du at formidle på et højt niveau både mundtligt og skriftligt.

Bliv del af en afdeling i vækst

Du tilbydes et job i en velrenommeret virksomhed med stærke værdier. Du indgår i et professionelt team med kompetente kolleger, hvor du bliver en del af OK’s energitekniske hold, der er på vej mod en spændende fremtid, hvor du også får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK