Executive Assistant for CEO

Har du et højt serviceniveau og flair for koordinering, og trives du med højt tempo og stort ansvar? Så er her en spændende mulighed i en supportrolle tæt på ledelsen i en global og innovativ vækstvirksomhed. Som Executive Assistant (EA) for CEO bliver din fornemste rolle at sikre det daglige flow i opgaveporteføljen.

Virksomheden

GomSpace er en globalt ledende udvikler og producent af high-end nanosatellitter for kunder inden for forskning på området samt på de statslige og kommercielle markeder. GomSpaces styrker inkluderer systemintegration, nanosatellitdelsystemer og avanceret miniature radioteknologi. GomSpaces internationale organisation er dedikeret til at forstå kundernes krav og behov, og medarbejderne arbejder engageret efter at imødekomme og efterleve disse.

GomSpace har i dag mere end 200 ansatte, egne produktions- og testfaciliteter og servicere kunder lokaliseret i mere end 50 lande.

GomSpace, der har hovedkvarter i Aalborg, er børsnoteret på Nasdaq First North Premier Stockholm (GOMX) og har datterselskabet, GomSpace Sweden AB, i Sverige. Virksomheden har desuden for nyligt etableret kontorer i både USA, Luxembourg og Singapore.

Læs mere om GomSpace her.

Jobbet

Din primære opgave bliver at sikre et naturligt flow og den daglige support for CEO og bestyrelse.

Som Executive Assistant (EA) vil opgaverne omfatte såvel administrativ som praktisk support til direktøren som bestyrelsesbetjening, koordinering og udsendelse af bestyrelsesmateriale, kvalitetssikring af mødeplanlægning og -afvikling foruden kalenderstyring og mailkorrespondance som eksempler på nogle af de mange forskelligartede opgaver, der gør en stor forskel for direktøren.

Af nøgleopgaver kan nævnes:

  • Mødeplanægning og forberedelse af møder og bestyrelsesmøder (udarbejdelse og gennemgang af agenda)
  • Udarbejdelse af mødemateriale og tovholder på præsentationer til bestyrelsesmøder
  • Deltagelse i møder sammen med CEO
  • Overblik over årshjulsaktiviteter, sikre levering, kvalitet samt styre processer op mod deadlines
  • Være tovholder på og overvåge implementering af udvalgte initiativer på tværs af virksomheden
  • Være "go-to”, når CEO er bortrejst
  • Rejseplanlægning for CEO
  • Holde styr på informationer i relation til insider-reglerne (Market Abuse Regulation).

Din profil

Et af de vigtigste succeskriterier er din lyst til at præge din egen hverdag og gøre en forskel for dem, du er i berøring med. Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse kombineret erfaring fra en lignende rolle, det kan være som PA/chefsekretær eller tilsvarende, hvor du har lært værdien af at levere proaktiv service. Din force ligger i at sikre stabilitet og effektivitet for ledelsen. Har du desuden beskæftiget dig med bestyrelsesarbejde, er det et plus.

Du er generelt stærk på IT-siden, er superbruger af PowerPoint og Word og kan begå dig i Excel. Du er velformuleret og behersker dansk og engelsk på højt niveau, både mundtligt og på skrift.

Som person er at du er selvkørende, tager initiativ og udviser god dømmekraft. Du kan prioritere i en travl hverdag og formår samtidig at fastholde kvaliteten i dit arbejde. Du er arbejdsom, selvstændig, fleksibel og med pondus – og så er du typen, der har en fleksibel indstilling til at få løst de arbejdsopgaver, der lander på dit skrivebord. Også selvom de ikke lige er beskrevet i din jobprofil.

Du trives med at få tingene til at ske og bidrager med struktur og systematik. Du har øje for detaljen uden at miste overblikket, og du evner at håndtere mange forskellige arbejdsopgaver med skiftende og ofte skarpe deadlines.

Du optræder professionelt, er god til at skabe samarbejdsrelationer internt og eksternt og kommunikerer naturligt på alle niveauer i en organisation. Du vil få en central placering og en bred kontaktflade i organisationen, og det er derfor vigtigt, at du har veludviklede samarbejds- og kommunikationsevner.

Du tilbydes

Du har nu mulighed for at blive en del af en international vækstvirksomhed, som er præget af dedikerede medarbejdere, der udvikler og producerer enestående nanosatellit systemer til kunder på det globale marked. Du får tilbud om en attraktiv gage pakke, der svarer til dine kvalifikationer.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK