Financial Manager/regnskabschef

Er du en proaktiv, forretningsorienteret og faglig stærk Financial Manager/regnskabschef, der kan agere nøgleperson i en vækstvirksomhed med hovedkontor i Aalborg?

Virksomheden

Bladt Industries A/S er en entreprenørvirksomhed med speciale i store og komplekse stålkonstruktioner inden for forretningsområderne: Offshore, vind og vedvarende energi, olie og gas samt infrastruktur.

Virksomhedens kompetencer omfatter blandt andet fundamenter og transformerstationer til offshore vindmølleprojekter, sugeankre, topsides og jackets til olie- og gasprojekter samt bygninger, broer og havneanlæg til infrastrukturelle projekter.

Du kan læse mere om Bladt Industries her.

Jobbet

Som Financial Manager/regnskabschef bliver du en del af virksomhedens stærke økonomiteam. Du vil referere direkte til Bladt Industries CFO. Med den rette ledelsesmæssige profil eller potentiale vil der være mulighed for at få ledelsesansvar.

Du får ansvaret for at sikre høj kvalitet og en effektiv økonomifunktion via din ledelse, faglighed, engagement og drive til at gå forrest. Du påtager dig ansvar for at sikre, at funktionen har effektive processer samt dedikerede medarbejdere, der leverer høj kvalitet til tiden – så funktionen understøtter forretningen.

Dine nøgleopgaver bliver:

 • Månedsrapportering
 • Kvartalsmæssige forecasts (P&L og likviditet)
 • Risk Management-opgaver
 • Budgetudarbejdelse og opfølgning
 • Årsafslutning og udarbejdelse af årsrapport (IFRS)
 • Sikre anvendelse videreudvikling af interne kontroller til forebyggelse og detektering af regnskabsmæssige fejl samt besvigelser mv.
 • Controlling af rapportering og processer i datterselskaber samt associerede selskaber
 • Forberedelse af materiale til bestyrelsen samt revisionskomité i samarbejde med CFO
 • Ad hoc-analyse- og udviklingsopgaver.

Din profil

Du har solid erfaring med ovenstående og regnskab/bogholderi generelt samt med at knække regnskabstekniske problemstillinger. Du har en relevant videregående økonomisk uddannelse suppleret med erfaring fra lignende funktion.

Som person er du proaktiv, ambitiøs og forbedringsorienteret. Du har gode formidlings- og samarbejdsevner samtidig med, at du med din naturlige gennemslagskraft og åbne og ukomplicerede facon kan træffe beslutninger og skabe respekt på alle niveauer af organisationen. Det er ligeledes vigtigt, at du er analytisk stærk, struktureret og systematisk samtidig med, at du evner at bevare overblikket.

Du brænder for at skabe det optimale finansielle overblik samt valid og rettidig rapportering, også når det kræver, at du graver dig ned i de regnskabsmæssige projekter og problemstillinger, som virksomhedens udvikling afføder. Du er struktureret, analytisk og kvalitetsbevidst. Du er selvkørende og har stort drive og engagement omkring dine opgaver og ledelse. Du er god til at kommunikere og har personlig gennemslagskraft, når projekter og forandringer skal gennemføres og nye strukturer implementeres.

Du trives i en entreprenant og stærkt vækstorienteret kultur præget af dynamik, forandringer og korte beslutningsveje. Din tilgang til ledelse er værdibaseret, og det er vigtigt for dig, at dine medarbejdere både performer og trives. Du har solidt kendskab til Excel, PowerPoint samt flair for ERP-systemer og derudover taler og skriver engelsk på forretningsniveau.

Du tilbydes

Et job i en international virksomhed, hvor udfordringer og gode relationer er kendetegnet. Du bliver nøglepersonen omkring effektiv regnskabsudarbejdelse, regnskabsstandarder, finansiel rapportering og bogholderi.

Bladt Industries har bl.a. fornyeligt startet et spændende joint venture op i Taiwan. Organisationen er kendetegnet ved en flad organisationsstruktur og et uformelt arbejdsmiljø.

Derudover tilbydes du følgende:

 • Gode ansættelsesforhold
 • Frokostordning
 • Sundhedsordning
 • Aktiv personaleforening
 • Gage som modsvarer stillingskravene

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK