Backend-udvikler

Vil du være med til at videreudvikle de løsninger, der bidrager til optimering af driften og indtjeningen i en stor og professionel handelsvirksomhed?

Virksomheden

Bygma Gruppen A/S blev grundlagt i 1952, og virksomheden er den største danskejede leverandør til byggeriet og den førende virksomhed i byggematerialebranchen med aktiviteter og selskaber i Danmark, Sverige og Island.

Værdier som det gode købmandskab, flid og fremsynethed udgør grundstenene i Bygma Gruppens virksomhedsfilosofi, hvilket også afspejles i det professionelle miljø, der værner om en flad organisatorisk struktur og en sund work-life balance.

Arbejdsstedet er hovedkontoret i Søborg, hvor direktion og stabsfunktioner er placeret. Hovedkontoret beskæftiger ca. 65 medarbejdere, hvoraf de fire medarbejdere er i BI-afdelingen, som du bliver en del af.

Du kan læse mere om Bygma Gruppen her.

Jobbet

Som backend-udvikler bliver du en del af BI-afdelingen, der består af fire dygtige medarbejdere, der supporterer og understøtter den danske del af forretningen med BI-systemer og analyser.

Den nuværende løsning anvendes af ca. 500 brugere, og Bygma Gruppen står nu over for en fremtidssikring og opgradering af hele BI-løsningen samt en styrkelse af data warehouse baseret på best practice-principper.

Opgaverne i stillingen spænder fra BI-backend og data warehouse til frontend-værktøjer og rapportering. Din vigtigste opgave vil bestå i at etablere og videreudvikle den nye løsning baseret på Microsoft SQL 2016 i samarbejde med eksterne leverandører af data warehouse-løsningen.

Der vil ligeledes ligge en opgave i vedligeholde den eksisterende platform, baseret på Microsoft SQL server 2012 R2.

Din profil

Du har en relevant uddannelse inden for IT og kommer med erfaring fra en lignende stilling, så du mestrer backend-funktionen og data warehouse-disciplinen.

Du har kendskab til MSSQL server og herunder SSIS, SSAS, evt. SSRS og SQL. Derudover ser vi gerne, at du har erfaring med fact- og dimensionsmodellering samt multidimensionelle modeller (MDX) og tabulære modeller (DAX). Har du yderligere kendskab til M3 eller lignende ERP-systemer, vil det være en fordel.

Personligt er du analytisk stærk og går forretningsorienteret til dine arbejdsopgaver. Du har en struktureret arbejdsgang, der sikrer, at din opgaveløsning er præget af høj kvalitet, og at du kommer i mål inden deadlines.

Du trives i et spændende, udfordrende og dynamisk miljø, hvor du formår at holde hovedet koldt på dage med travlhed. Du kan lide at arbejde selvstændigt, men fungerer også i samarbejde, hvor du er imødekommende over for dine kollegaer.

Du tilbydes

Et selvstændigt, spændende og motiverende job, en masse gode kollegaer, hvor faglighed og personlig udvikling er lige så vigtigt som det gode humør. Bygma Gruppen tilbyder en attraktiv lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer samt pensionsordning og sundhedssikring.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK