Logistikkoordinator

Kunne du tænke dig at blive en del af en spændende virksomhed og få de mest fantastiske kollegaer samt en alsidig, sjov og dynamisk hverdag?

Virksomheden

Tomex Danmark A/S er specialiseret i import og eksport af ferske og frosne fødevarer over hele verden. Hovedkontoret er centralt beliggende i Aalborg. Tomex beskæftiger ca. 80 medarbejdere inkl. kontorerne i Sverige, Polen, Ungarn, Serbien, USA, Argentina, Colombia, Dominikanske Republik, Vietnam samt Kina.

Læs mere om virksomheden her.

Jobbet

Vil du arbejde med logistik i et job med stor kundekontakt i en succesfuld virksomhed? Du kommer til at arbejde i en alsidig stilling og får en dynamisk hverdag, hvor to dage sjældent ligner hinanden, samt indgå i et dygtigt ungt team med højt humør og faglighed.

Du vil arbejde med international transport af frosne og ferske fødevarer, hvor du i det daglige vil planlægge og håndtere forsendelse af Tomex' varer til hele verden.

Du vil være i daglig kontakt med Tomex' mange leverandører, kunder, transportører, primært i udlandet samt på kontorerne rundt om i verden.

Du bliver del af en virksomhed i vækst og vil derfor også løbende blive involveret i udviklingsopgaver, således at systemer, arbejdsgange, processer mv. fortsat understøtter kundernes behov og forventninger.

Din profil

Du er ideelt set speditør eller har en anden uddannelsesmæssig baggrund indenfor transport, spedition, logistik eller Supply Chain.

Du har et stærkt overblik og arbejder effektivt og struktureret. Du trives med en chef, der delegerer ansvar til sine medarbejdere og giver rammerne for, at du kan lave nytænkning omkring gods-flowet for kunden, så der sker en løbende optimering af Tomex' ydelser.

Med kunden i centrum er du naturligt serviceminded, kontaktskabende, energisk og vedholdende. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, da der opereres på de internationale markeder. Du er vant til at arbejde med MS Office samt at arbejde i et ERP-system.

Du trives i en dynamisk og alsidig hverdag. Som person vil andre kendetegne dig som struktureret og systematisk og som en person, der konstant forstår at prioritere sine opgaver. Du motiveres af nye udfordringer og ved løbende at skulle sætte dig ind i nye faglige områder. Du er udadvendt og fuld af godt humør.

Du tilbydes

Du bliver en del af et internationalt team og sidder centralt i Aalborg med 10 dygtige kolleger i Logistikafdelingen. Der er et godt kollegialt miljø – både i teamet og i virksomheden generelt. Du kommer i sagens natur til at arbejde med mangeartede opgaver, men får samtidig muligheden for at sætte dit eget præg på stillingen samt din udvikling.

Du får en bred kontaktflade på internationale markeder. Du bliver en del af en virksomhed med en helt særlig kultur, en særdeles sund økonomi og et organisatorisk fladt hierarki, hvor der er højt til loftet.

Lønnen er efter kvalifikationer. Desuden får du pensionsordning, frokostordning samt en række andre personalegoder.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK