Teknisk rådgiver, varmeløsninger

Har du en teknisk baggrund, og har du potentiale til at blive ekspert vedr. varmeløsninger?

Virksomheden

METRO THERM er Nordeuropas førende producent af vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og varmepumper. Virksomheden leverer varmt vand til private kunder og VVS-installatører i hele Danmark.

Kunderne forbinder METRO THERM med suveræn kvalitet og kender virksomheden for produkter, der er nemme at installere og servicere.

METRO THERM er en del af den globale koncern NIBE Industrier AB. METRO THERM er i vækst og har en sund økonomi. I den forbindelse udvides virksomheden i øjeblikket med en række nye spændende stillinger.

Du kan læse mere om virksomheden her.

Jobbet

Som teknisk rådgiver hos Metro Therm får du tæt kontakt med kunderne, primært via telefon og e-mail.
Du kommer til at supportere kunderne som hovedsagligt består af VVS-Installatører og rådgivende ingeniører i forbindelse med tekniske forhold, f.eks. vedr. beregninger, dimensionering, montage, spørgsmål vedr. elektroniske styringer m.m.

Du vil modtage en grundig introduktion og oplæring i de varmeløsninger som Metro Therm tilbyder, herunder også de miljøvenlige og energisparende varmepumper som energistyrelsen giver tilskud til. Du kommer til at indgå i et teknisk team som består af kollegaer, der har dyb indsigt i VVS- & varmeapplikationer.

Din arbejdsplads bliver på hovedkontoret i Helsinge.

Din profil

Metro Therm står klar til at give dig den nødvendige uddannelse og produktkendskab i relation til Metro Therms varmeløsninger.

Din uddannelsesmæssige baggrund kunne være maskinmester, maskiningeniør, VVS-tekniker eller lignende. Eventuelt har du relevant erfaring fra VVS eller kølebranchen eller måske er du nyuddannet maskinmester og har lyst til jobbet - i så fald hører vi meget gerne fra dig.

Det forventes, at du motiveres af at yde en god service. Du er selvfølgelig en dygtig kommunikator, der kan videreformidle tekniske løsninger på en enkel og let forståelig måde. Derudover er du som person struktureret og kan bevare overblikket, også når det går stærkt.

Du tilbydes

Et godt job i en velrenommeret og økonomisk stærk virksomhed, hvor du kommer til at indgå i et professionelt teknisk team med kompetente kolleger. Du tilbydes derudover en attraktiv lønpakke med sundhedsforsikring mm.

Bemærk, at vi blot har behov for dit CV, når du søger stillingen.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK