Salgssupport, varmepumper

Har du erfaring med varmepumper, og har du fokus på god kundeservice?​

Virksomheden

METRO THERM er Nordeuropas førende producent af vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og varmepumper. Virksomheden leverer varmt vand til private kunder og VVS-installatører i hele Danmark.

Kunderne forbinder METRO THERM med suveræn kvalitet og kender virksomheden for produkter, der er nemme at installere og servicere.

METRO THERM er en del af den globale koncern NIBE Industrier AB. METRO THERM er i vækst og har en sund økonomi. I den forbindelse udvides virksomheden i øjeblikket med en række nye spændende stillinger.

Du kan læse mere om virksomheden her.

Jobbet

METRO THERMs produkter og løsninger er kendt for høj kvalitet og driftssikkerhed. Som salgssupport, varmepumper får du ansvaret for, at de kunder, som ringer til dig, får den bedst tænkelige professionelle service og tekniske support primært vedr. varmepumper. Det kan være telefonisk hjælp til f.eks. beregninger, dimensionering og montering, og det kan reelt omfatte alle de spørgsmål, som installatøren møder i relation til METRO THERMs produkter.

Stillingen er nyoprettet, og du kommer til at indgå i et teknisk team, som består af kolleger, der har dyb indsigt i VVS- & varmeapplikationer. Størstedelen af telefonhenvendelserne er fra VVS-installatører i Danmark.

Din arbejdsplads bliver på hovedkontoret i Helsinge.

Din profil

Du har en solid baggrund inden for varmepumper. Du har erfaring fra VVS-branchen eller kølebranchen, og du har måske selv erfaring i forbindelse med installation af varmepumper. Derudover er du vant til og har lyst til at give teknisk support via telefonen.

Du motiveres af at yde god service og formår at gøre det på en effektiv måde. Du er en dygtig kommunikator, der kan videreformidle tekniske løsninger på en enkel måde. Derudover er du som person struktureret og kan bevare overblikket i pressede situationer.

Du tilbydes

Et godt job i en velrenommeret og økonomisk stærk virksomhed, hvor du kommer til at indgå i et professionelt teknisk team med kompetente kolleger. Du tilbydes derudover en attraktiv lønpakke med sundhedsforsikring mm.

Bemærk, at vi blot har behov for dit CV, når du søger stillingen.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK