Teamleder til internt salg, ventilation

Vil du stå i spidsen for et team, der har ansvaret for, at kunderne altid får den bedste hjælp og rådgivning inden for ventilationsapplikationer?

Virksomheden

Genvex er blandt Danmarks mest velkendte brands inden for ventilation og varmegenvinding til boligsektoren. Genvex tilbyder nye energieffektive og innovative løsninger, som for alvor er medvirkende til den vækst og succes, virksomheden oplever.

Genvex er ejet af METRO THERM-gruppen, som indgår i industrikoncernen Nibe Industrier AB.

Læs mere om virksomheden her.

Jobbet

I den nyoprettede stilling som teamleder for internt salg, ventilation får du ledelsesansvaret for tre medarbejdere.

Du sikrer, at kunderne, der ringer til Genvex, får den bedst tænkelige og mest professionelle service og tekniske support. Det kan være telefonisk hjælp til f.eks. elektroniske styringer, dimensionering og montering i forbindelse med ventilationsanlæg. Det kan reelt omfatte alle de spørgsmål, som kunderne og beslutningstagere møder i relation til Genvex’ ventilationsprodukter og -applikationer. Det overordnede mål er, at kunderne får den bedste service.

Du får en rolle som spillende træner, idet du også selv kommer til at deltage aktivt i forbindelse med rådgivning og support af kunder og kollegaer.

I samarbejde med produktionschefen vil du som teamleder få en koordinerende rolle, og du får derfor en bred kontaktflade med de øvrige funktioner i huset.

Din arbejdsplads bliver på hovedkontoret i Haderslev.

Din profil

For at få succes i rollen som teamleder for internt salg, ventilation er det vigtigt, at du har lyst til ledelse samt har flair for teknik.

Vi forventer, at du har erfaring fra en produktionsvirksomhed, og har du erfaring med VVS og/eller ventilationsapplikationer vil det være en klar fordel.

Du besidder et stort kundefokus og motiveres af at yde god service. Du brænder for at levere en god serviceoplevelse, og det falder dig naturligt at supportere kunder og kollegaer lige fra tekniske forhold vedr. ventilation til spedition i forbindelse ventilationsunits.

Som person:

  • er du struktureret
  • bevarer du overblikket i perioder med mange bolde i luften
  • har du en naturlig autoritet og lyst til at lede
  • har du gode kommunikationsevner på både dansk og engelsk.

Du tilbydes

Et spændende job i et velrenommeret firma med stolte traditioner eget af en stærk koncern med en sund økonomi.

Du vil få muligheden for at dyrke og udvikle din tekniske applikationsviden inden for ventilationsområdet, og din hverdag vil være præget af en stor kontaktflade bestående af både kunder og kollegaer.

Du får en konkurrencedygtig lønpakke, der afspejler kvalifikationer.

Bemærk, at vi blot har behov for dit CV, når du søger stillingen.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK