Fullstack-udvikler

Brænder du for at arbejde med ny teknologi og muligheden for at skabe innovative løsninger?

Virksomheden

Jysk Fynske Medier i Odense er dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Senest er Midtjyske Medier kommet med i familien. Det nye mediehus er landets næststørste med en budgetteret omsætning på 2 mia. kroner og 1.600 medarbejdere.

Jysk Fynske Medier er en stor og moderne medievirksomhed, der når over to millioner danskere hver måned med dagblade, ugeaviser, radiostationer og en stribe digitale medier.

Visionen for Jysk Fynske Medier er at skabe en mediekoncern med styrke til at fastholde og udvikle de regionale og lokale mediers afgørende rolle for demokrati og sammenhængskraft i lokalområderne.

Du kan læse mere her.

Jobbet

Vi søger en innovativ Fullstack-udvikler, der vil blive en del af den hastigt voksende udviklingsafdeling hos Jysk Fynske Medier, som i dag består af 35 medarbejdere af flere nationaliteter. Arbejdspladsen er placeret centralt i Odense.

Du kommer ind i en virksomhed, der arbejder med de nyeste teknologier og investerer massivt i udvikling. Du vil blive del af et mindre team bestående af tre andre udviklere, og du kommer til at arbejde tæt sammen med data scientists, designere og redaktionelle medarbejdere.

Jeres fælles projekt bliver at arbejde med strukturerede data om Jysk Fynske Mediers mere end 10 millioner artikler, og præsentere virksomhedens indhold på nye og intelligente måder.

Din profil

Som person er du engageret og har øje for detaljer, og så brænder du for at skabe innovative og gennemskuelige løsninger på komplekse problemstillinger. Du evner at arbejde selvstændigt og tage ansvar for de stillede opgaver, men du er også en konstruktiv teamplayer, der trives i samarbejde og sparring med kollegaer og kunder.

Du er passioneret omkring webteknologi, og du ser det som en naturlig del af din hverdag at holde dig ajour med den nyeste viden inden for feltet. Har du denne passion, er det mindre vigtigt, om du er uddannet datalog, har en bachelor i softwareudvikling eller selv har tillært dig samme viden – det, der forventes, er, at du har styr på grundlæggende programmeringsprincipper og best practices. Ligeledes holder du af at have tests, som understøtter udvikling og løbende deploy.

Jysk Fynske Medier arbejder på en egenudviklet PHP7.2 platform, hvorfor erfaring med sproget er et must. Det er også fordelagtigt, hvis du har erfaring med MySQL/PostgreSQL-databaser, moderne Javascript/TypeScript, HTML5 og CSS.

Derudover vil det være en fordel, hvis du har kendskab til en eller flere af nedenstående:

  • Responsive Design
  • React/Preact
  • PWA
  • Webpack, Npm m.fl.
  • Automatiseret test
  • Google Cloud/Amazon AWS

Du tilbydes

En spændende stilling i Danmarks næststørste mediehus, hvor der er fokus på kreativitet og innovation. Du bliver en del af et ambitiøst og erfarent team, hvor du bliver omgivet af meget fagligt kompetente kollegaer, og derfor får du rig mulighed for teknisk sparring og personlig udvikling. Du får en fleksibel dagligdag med udfordrende arbejdsopgaver.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK