PTA-chef

PTA-chef til Europas førende producent af højkvalitetsprofiler til lavenergitermoruder.

Virksomheden

ROLLTECH A/S i Hjørring er Europas førende producent af højkvalitetsprofiler til lavenergitermoruder.

ROLLTECH har fra dag ét haft et klart formål: at skabe løsninger til konkurrencedygtige priser og med fokus på gedigen, dansk kvalitet. Det får ROLLTECH til at fokusere på forbedring af produkternes ydeevne og i at have et topmoderne produktionsapparat.

Virksomheden har oparbejdet en erfaring og en ekspertise inden for især varm kant-profiler, der gør, at ROLLTECH i dag er førende på verdensplan sammen med det italienske moderselskab Alu-Pro S.r.l.

ROLLTECH er en bundsolid virksomhed, som de seneste år har haft god vækst, og virksomheden tæller i dag ca. 100 medarbejdere, hvor de 15 er funktionærer.

Hertil investeres der årligt en væsentlig del af bruttoresultatet i produktionsapparatet, som kan karakteriseres ved at være særdeles innovativt og state-of-the-art.

I de kommende måneder bliver ROLLTECH færdig med overflytning af produktion, lagrer og administration mv. til stor nybygget lokation i Hjørring.

Læs mere om virksomheden her.

Jobbet

Som PTA-chef får du en absolut nøglerolle i ROLLTECHs bestræbelser på til stadighed at have et effektivt og innovativt produktionsapparat, der kan sikre den førende position på markedet.

Med reference til produktionschefen har du en ”hands-on”-tilgang til dine ansvarsområder, og tilhørende arbejdsopgaver bliver disse følgende:

Primære ansvarsområder:

  • Sikre at udviklingsprojekter implementeres og overdrages til produktionen.
  • Sikre at driftsmæssige optimeringer identificeres, prioriteres og gennemføres.
  • Sikrer løbende vedligehold på procesudstyr (daglig vedligeholdelse).
  • Teknisk indkøb.

Vægtningen vil generelt være 50/50 i forhold til projekt kontra optimeringer/vedligeholdelse.

Hertil varetager du den daglige ledelse af den produktionstekniske afdeling bestående af 4-5 medarbejdere.

De specifikke opgaver vedrører bl.a.:

  • Projektledelse
  • Forbedre OEE (indsamle data mv. med henblik på løbene at identificere og prioritere indsatsområder)
  • Designe løsninger og beregne TCO, tilbagebetalingstider mv.
  • Dialog med løbende underleverandører med hensyn til implementering af løsninger.

I forbindelse med den forestående overflytning til ny lokation vil du også få en væsentlig rolle.

Du vil få en bred kontraktfalde i hele organisationen.

Din arbejdsplads bliver på hovedkontoret i Hjørring.

Din profil

Du er højst sandsynligt et ungt talent på vej til det næste skridt i din karriere. Din uddannelsesmæssige baggrund er maskinmester eller ingeniør (produktion, proces, teknologi etc.) med betydelig håndværksmæssig flair. Alternativt kommer du med en håndværksmæssig uddannelse inden for mekanik med en relevant teoretisk efteruddannelse inden for produktionsteknik.

Det er et krav, at du har min. 2-3 års praktisk erfaring med produktionsoptimeringer fra en højvolumen procesindustri. Du skal ligeledes have erfaring med projektledelse og gerne personaleledelse. Hertil erfaring med opsamling og bearbejdning af nøgletal, OEE, TCO mv.

Som person er det afgørende, at du har en ”hands-on”-tilgang i dagligdagen. Derudover er du målrettet, resultatorienteret og besidder et rigtig godt drive kombineret med en stærk selvstændighed, og du skal ligeledes have en høj grad af struktur i dit arbejde.

Som leder/projektleder går du foran og formår at skabe resultater gennem andre.

Der forventes en stor personlig involvering og engagement i løsningen af de forskellige opgaver. Du er robust og god til at kommunikere og skabe samarbejde på tværs af organisationen.

Du tilbydes

ROLLTECH vil være state-of-the-art, hvilket giver muligheder for at være med i den nyeste teknologi inden for branchen.

Du kommer med på en spændende vækstrejse, da ROLLTECH vækster 8-10% om året via bl.a. nye produkter. Dette sætter naturligvis store krav til produktionsapparatet og udvikling af denne. Denne spændende udvikling får du mulighed for at sætte et markant fodaftryk på.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK