Ejendomsudvikler

Har du kompetencerne til at styrke organisationen som nøglemedarbejder i processen med ejendoms- og selskabshandler?

Virksomheden

1927 Estate er en markedsorienteret virksomhed i Risskov, som udvikler og gennemfører solide ejendomsprojekter i samarbejde med private, institutionelle og industrielle investorer fra ind- og udland.

Virksomheden består af 11 medarbejdere, som projekterer, udvikler, drifter og sælger ejendomsprojekter. Udvikling, finansiering og salg er primære kompetencer samt varetagelse af egen investeringsportefølje med fokus på at opbygge en større ejendomsportefølje.

1927 Estate har en sund projektmasse på over 200.000 m2 byggeretter og en projektsum på ca. DKK 5 mia. Af samarbejdspartnere spænder 1927 Estate bredt fra anerkendte rådgivere og arkitekter til større udenlandske fonde.

Du kan læse mere her.

Jobbet

Som ejendomsudvikler bliver du en del af udviklingsafdelingen, der i forvejen består af en juridisk assistent samt udviklingsdirektøren, som du refererer ind til. I tæt samarbejde udvikler I projekter, og en stor del af din rolle er her at skabe overblik over sagerne via aftaler, økonomi, dokumenter og datarum samt sikre, at aftaler og deadlines overholdes.

Ligeledes vil du deltage i dialogen med myndigheder, være en del af idéskabningen, procesudviklingen og udviklingen af de enkle projekter. Du vil også indgå i forhandlinger med sælger, køber og leverandør.

Du agerer bindeled mellem 1927 Estates udviklingsafdeling og interne samt eksterne samarbejdspartnere. En stor del vil være om kontrakter i forbindelse med køb og salg af projekter samt udarbejdelse og opfølgning på aftaler, og økonomien forbundet hermed. Desuden sørger du for både interne og eksterne samarbejdspartnere altid er opdateret med seneste status.

Det er ikke et krav, at du har erfaring med alle ovenstående arbejdsopgaver, idet 1927 Estate er villig til at investere tiden i oplæring og tilpasning af stillingen for den rette kandidat.

Din profil

Vi ser gerne, at du er uddannet ejendomsmægler, advokatsekretær, cand.merc.jur., cand.jur. eller på anden vis har opbygget din juridiske/økonomiske viden inden for ejendomsbranchen. Det vigtigste er, at du har en naturlig interesse for økonomi, jura og evt. ejendomsudviklingsprojekter i bred forstand.

Du har en vis ekspertise inden for juridiske ejendoms- og selskabshandler, og det vil være en fordel, hvis du besidder viden om entrepriseret.

Som person er du struktureret i din tilgang til opgaver og ambitiøs på egne og virksomhedens vegne. Du er en holdspiller, og du har stærke kommunikative evner, der gør dig i stand til at begå dig i hele organisationen.

Du tilbydes

Et selvstændigt og ansvarsfuldt job i en virksomhed med klare værdier, højt til loftet og godt humør. Hos 1927 Estate er der korte beslutningsveje, hvorfor dine argumenter og idéer også bliver hørt. Derfor er du også selv med til at præge og udvikle stillingen som ejendomsudvikler.

Du kan forvente en alsidig hverdag, idet der bliver løftet i flok. Det betyder, at du til tider skal hjælpe dine kolleger på tværs af afdelinger.

Du får gode muligheder for både personlig og faglig udvikling, da du bliver en del af et ambitiøst og motiveret team, der lægger vægt på høj arbejdsmoral og kvalitet.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK