Product Manager

Som Product Manager bliver du ansvarlig for udviklingen og ledelsen af produktporteføljen – har du lysten og evnerne til at videreudvikle de eksisterende processer og implementere dine egne professionelle metoder?

Virksomheden

Metso Waste Recycling er en spændende virksomhed inden for den globale recycling-industri og en del af Metso-koncernen med hovedkontor i Finland og i alt ca. 12.000 ansatte globalt.

Virksomheden, der har hovedkontor i Horsens og beskæftiger ca. 100 medarbejdere, producerer affaldsneddelere til forbrændings- og genbrugsanlæg verden over. Salget håndteres gennem et netværk af lokale partnere understøttet af egne salgs- og servicekompetencer på strategiske lokationer.

Metso Waste Recycling er en solid og rentabel virksomhed med en veldefineret global vækststrategi, der både er baseret på etablering af nye markeder og udvidelse af eksisterende markeder.

Du kan læse mere om virksomheden her.

Jobbet

Med reference til Commercial Development Manager bliver du som Product Manager ansvarlig for ledelsen af produktporteføljen, herunder kundekravspecifikationer, konkurrencepositionering, prisstrategier, lanceringer osv.

Med kunden i fokus skaber du fundamentet for konkurrencedygtige produkter og fastlægger produktstrategien. Det indebærer, at du følger udviklingen og trends inden for recycling, branchetendenser og ikke mindst har indsigt i de kundespecifikkekrav, der stilles i forhold til forbrændings- og genbrugsanlæg.

Du transformerer applikations- og produkttekniske funktioner til konkrete kundefordele, og samtidig leverer du kvalificerede inputs til Product Road Map og er i stand til at prioritere disse på fordelagtig måde.

Derudover omfatter dine opgaver følgende:

  • Udvikling af kundeværdier og salgsværktøjer
  • Produktanalyser og forslag til forbedringer
  • Planlægning og ledelse af produktlanceringer
  • Udarbejdelse af kommercielle produktpræsentationer og -materialer
  • Ansvarlig for den tekniske dokumentation
  • Organisering af udvalgte arbejdsprocesser såsom kundeinterviews, workshops, osv.

Din arbejdsgang bliver på hovedkontoret i Horsens, og du kan forvente omkring 60 rejsedage om året.

Din profil

Du har solid erfaring med product management af tekniske produkter i en B2B-kontekst og kan dokumentere succesfulde resultater inden for udvikling af kundeværdier og salgsværktøjer.

Din uddannelsesmæssige baggrund er enten inden for business, engineering eller lignende, hvilket har givet dig stærke kommercielle forretningsevner. Dette kombineret med en god teknisk forståelse samt økonomisk indsigt, gør dig i stand til at udfordre eksisterende metoder på markedet for at opnå bedre resultater.

Som person er du struktureret og har stærke analytiske færdigheder. Du har en global tankegang, et resultatorienteret drive og besidder effektive kommunikationsevner, som du anvender på tværs af organisatoriske funktioner.

Du er naturligvis flydende i engelsk på skrift og i tale, og hvis du også behersker tysk, er det en fordel.

Du tilbydes

En udfordrende og ansvarsfuld stilling i en førerende international virksomhed inden for recycling, hvor du får stor mulighed for at præge den fremadrettede succes.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK