Adm. direktør

Vil du påvirke udviklingen af den grønne energiagenda og grønne omstilling i samfundet samt lede en spændende vækstvirksomhed med stort potentiale?

Virksomheden

GrønGas er et partnerskab (50/50) mellem E.ON Danmark og Jens Peter Lunden (JPL Holding), som sammen ejer og driver selskabet GrønGas A/S. Virksomheden driver Nordjyllands største biogasanlæg, pt. et i Hjørring og et i Vrå og på sigt helt sikkert flere i Nordjylland.

Samarbejdet mellem E.ON Danmark og JPL Holding skaber god synergi og kombinerer E.ON Danmarks internationale erfaring fra energi- og biogasproduktion med Jens Peter Lundens lokale forankring og erfaring inden for landbrug, energiforsyning og biogasproduktion. Lokale landmænd og lokalindustri forsyner biogasanlæggene med restprodukter og råmaterialer.

GrønGas Vrå og GrønGas Hjørring er Nordjyllands største og mest effektive biogasanlæg, der udgør et vigtigt bidrag i forhold til de politiske målsætninger om at behandle halvdelen af dansk husdyrgødning i biogasanlæg og sikre, at 10% af transportsektorens energi kommer fra vedvarende energi.

Læs mere om virksomheden her.

Jobbet

I samarbejde men den erfarne og kompetente organisation, er det den nye direktørs opgave at udvikle virksomheden i et spændende marked. Direktøren bliver ansvarlig for virksomhedens overordnede økonomiske og forretningsmæssige udvikling og indtjening, herunder medvirke i udviklingen af en vækststrategi og implementering heraf, samt overordnet ansvarlig for den samlede økonomi, salg og drift.

Man får således stor mulighed for at præge den kommercielle udvikling af GrønGas i meget tæt samarbejde med en kompetent teknisk og driftsmæssig stærk organisation. Det forventes, at du har lysten og evnen til gå forrest, og at du evner at påvirke alle interessenter i og omkring virksomheden.

I de første 6-12 måneder vil dette være i tæt samarbejde med den nuværende direktør og medejer i og derefter direkte til bestyrelsen for GrønGas.

Dine lederevner og relationelle kompetencer bliver nøglen til succes. Du går forrest, viser vejen og forstår at udvikle virksomheden. Din succes afhænger dels af din evne til at lede, udvikle og implementere strategien. Målet er at skabe en kontrolleret vækst gennem øget fokusering og prioritering af salget samt at identificere og udnytte vækst- og optimeringsmulighederne samt at sikre en lønsom drift af virksomheden.

Sammen med bestyrelsen og de meget kompetente medarbejdere bliver du drivkraften bag GrønGas fortsatte forretningsudvikling, og du skal implementere en vækststrategi. Du evner at analysere og se tendenser i markedet, og sammen med virksomhedens nøglepersoner sikrer I en målrettet indsats og indfrielse af de vedtagne mål.

Hovedopgaverne er således:

 • Reference til bestyrelsen for GrønGas. Samarbejdet i bestyrelsen i dag er godt og meget konstruktivt og professionelt.
 • Det samlede P/L ansvar for GrønGas.
 • Rapportering til bestyrelsen.
 • Sikre tilfredsstillende finansielle resultater på såvel kort som lang sigt.
 • Udvikling af virksomheden i overensstemmelse med bestyrelsens og ejernes ønsker i henhold til den valgte strategi.
 • Sikre at vækst og udviklingen, der matcher valgte værdier, kultur og den storytelling, der pt. kendetegner virksomheden.
 • Strukturere, organisere og opfølgning på planlagte aktiviteter.
 • Udøve walk-the-talk-ledelse, herunder demonstrere en hands-on stil med fokus på people management og trivsel.

Din arbejdsplads bliver på kontoret i Vrå.

Din profil

Du har erfaring som leder, meget gerne i en branche eller marked, hvor relationer har stor betydning. Du har stor forståelse for og gerne kendskab for landbruget i DK og hertil en relevant ledelsesmæssig uddannelse.

Du har haft succes med forretningsudvikling og ledelse, samt omfattende erfaring med opbygning af gode relationer, samt et godt købmandskab.

Vi forventer, at du har en helhedsorienteret tilgang til ledelse og trives i rollen som en synlig og motiverende leder. Du har respekt for og forståelse for virksomhedens værdier og markedsmuligheder.

Det er et krav, at du behersker dansk og engelsk på forhandlingsniveau både skriftlig og mundtligt.

Kompetencer:

 • Direktøren skal fungere som en tydelig, samlende leder for dedikerede medarbejdere, kunder og interessenter og brænde for at realisere ambitioner og potentiale for GrønGas.
 • Direktøren skal sikre en stærk sammenhængskraft og herunder have dokumenterede resultater med at lede en kompetent medarbejdergruppe.
 • Direktøren skal fungere som rollemodel samt sikre gode samspil, processer og relationer mellem lederne og medarbejderne i organisationen.
 • Direktøren skal have politisk tæft og være en tillidsskabende samarbejdspartner i alle sammenhænge og indgå som en nærværende og naturlig partner i netværk, forhandlinger og samspil med interessenter, som f.eks. kommuner, fødevarestyrelsen etc.

Som person er du entreprenant med interesse for nye forretningsmuligheder, du er struktureret, har overblik og fokus. Ligesom resten af organisationen brænder du for forretningsområdet.

Du er yderst energisk, engageret, kvalitetsbevidst, målrettet og teamskabende. Du er udadvendt og en ægte teamplayer og trives med at begejstre og påvirke. Derudover forstår du værdien af et stærkt samarbejde og evner at etablere gode samarbejdsrelationer – som skaber resultater – på tværs af organisationen. Endeligt er du pragmatisk og løsningsorienteret og formår at udfordre sagligt og professionelt.

Du er forretnings- og resultatorienteret. Du er udadvendt, har en naturlig gennemslagskraft og besidder en høj grad af initiativ samt prioriterings-, beslutnings-, og eksekveringsevne. Du er empatisk, robust og samtidig en engageret og harmonisk leder, der opnår medarbejdernes tillid via din ukomplicerede og ligefremme stil og synlighed i hverdagen.

Du er en god købmand og har gode relationelle kompetencer og kommunikationsevner.

Du evner at begejstre andre: du fremmer opnåelsen af de opstillede mål ved at fremme en klar oplevelse af formål, inspirere til en positiv indstilling til arbejdet, og du vækker et stærkt ønske i teamet om at lykkes.

Du er i stand til at etablere og opretholde relationer til andre på alle niveauer internt og eksternt.

Du tilbydes

 • At stå i spidsen for en virksomhed med et godt renommé med mulighed for at skabe vækst og indtjening.
 • En spændende direktørstilling med en professionel og dedikeret bestyrelse.
 • Stor mulighed for at påvirke udviklingen af den grønne energi agenda og grønne omstilling i samfundet.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK