Supply Chain Specialist

Kan du tage ansvaret for fortsat at opbygge og udvikle supply chain i hele værdikæden?

Virksomheden

I 1993 filtede Nanny Glerup for første gang et par støvler af ren, naturlig uld fra hendes egne gotlandske pelsfår, og de blev godt modtaget af begejstrede venner og familie. Den varme modtagelse og interesse gav grobund for virksomheden Glerups.

Glerups laver støvler, tøfler og hjemmesko. Produkterne laves af af 100% ren, naturlig uld til, som enten har en sål af semivegetabilsk garvede kalveskind eller naturgummi. Ulden er naturlig behandlet, og produktet er fulgt nøje hele vejen fra fåret til din fod.

I dag har 13 medarbejdere arbejdsplads i Blære, lige uden for Aars i Nordjylland, og derudover har virksomheden egen produktionsfabrik i Rumænien og salgskanaler i Europa, USA og Canada.

Læs gerne mere her.

Jobbet

Til nyoprettet stilling søges nu en Supply Chain Specialist, som får ansvaret for fortsat at opbygge og udvikle supply chain i hele værdikæden hos Glerups.

Som Supply Chain Specialist håndterer du ansvarsområder som produktions- og indkøbsplanlægning, shipping samt løbende udvikling og optimering af supply chain-processer.

Du får en central position med ansvar for optimering af supply chain-processer og -performance. Der vil være en bred berøringsflade til produktion, udvikling og kvalitet.

Dine hovedopgaver bliver:

  • Definition og optimering af processer og strukturer inden for supply chain, herunder bl.a. indkøbsprocesser, styklister, produktionsplanlægning og tilhørende data i Navision.
  • Optimering og opfølgning på forecasts- og produktionsoverholdelse.
  • Analyse og løbende overvågning af supply chain-performance.
  • Selvstændig initiering og gennemførelse af forbedringsaktiviteter.
  • Diverse ad-hoc-opgaver.

Din arbejdsplads bliver på kontoret i Blære ved Aars i Nordjylland.

Din profil

Du har min. 3-5 års erfaring med supply chain og har gerne været med i udviklingen af en supply chain-funktion. Du har skabt synlige resultater i din nuværende eller tidligere roller.

Du finder bredden i opgaverne særdeles spændende, og du kan og vil både håndtere udvikling og optimeringsopgaver, samtidig med at du sætter en ære i at løse de daglige hands-on-opgaver.

Du har tidligere arbejdet med Navision og ser IT som en naturlig del af hverdagen.

Sprogligt mestrer du dansk og engelsk i skrift og tale.

Som person kendetegner det dig, at du er:

  • proaktiv og selvstændig opgaveløser
  • faglig nysgerrig
  • detaljeorienteret
  • energisk og kan lide at have travlt
  • positiv og sætter en ære i at hjælpe dine kollegaer.

Du tilbydes

Du bliver en del af en succesrig organisation og en dynamisk og fleksibel arbejdsplads, hvor arbejdsmiljøet er præget af en uformel omgangstone, og hvor der er højt til loftet.

Du tilbydes en konkurrencedygtig løn og gode ansættelsesvilkår.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK