Økonomiassistent

Er du en erfaren og struktureret økonomimedarbejder, som er vant til at have mange bolde i luften, og som har mod på nye udfordringer?

Virksomheden

1927 Estate er en markedsorienteret virksomhed i Risskov, som udvikler og gennemfører solide ejendomsprojekter i samarbejde med private, institutionelle og industrielle investorer fra ind- og udland.

Virksomheden består af 11 medarbejdere, som projekterer, udvikler, drifter og sælger ejendomsprojekter. Udvikling, finansiering og salg er primære kompetencer samt varetagelse af egen investeringsportefølje med fokus på at opbygge en større ejendomsportefølje.

1927 Estate har en sund projektmasse fordelt på flere forskellige projekter. Af samarbejdspartnere spænder virksomheden bredt fra anerkendte rådgivere og arkitekter til større udenlandske fonde.

Du kan læse mere her.

Jobbet

1927 Estate har en masse spændende projekter, hvorfor økonomiteamet nu bliver udvidet med en ekstra medarbejder. Som økonomiassistent bliver du en del af en mindre organisation, hvor du kommer til at arbejde med bogholderi og andre regnskabsmæssige opgaver.

Du vil primært arbejde med bogføring og administration af virksomhedens aktiviteter, og arbejdsopgaverne vil være præget af en både udfordrende såvel som mere rutinepræget karakter.

Dine opgaver vil være:

  • Bogføring af købs- og finansbilag
  • Klargøring af betalinger
  • Bistå ved månedsregnskab
  • Generel rapportering
  • Indberetning og afstemning af moms
  • Afstemning generelt
  • Klargøring af materialer til revisor.

Stillingen er i Risskov og indebærer 32 timer ugentligt.

Din profil

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi ser gerne, at du har nogle års erfaring i en lignende stilling. Det vigtigste er, at du har flair for tal og en naturlig interesse for økonomi. Du skal beherske en god forretningsforståelse og være nysgerrig på mange alsidige opgaver i din hverdag. Det er derfor også vigtigt, at du er god til at afslutte dine opgaver.

Som person er du selvstændig, detaljeorienteret og systematisk i din tilgang til opgaver. Derudover er du en holdspiller, og du har stærke kommunikative evner, der gør dig i stand til at begå dig i hele organisationen.

Du har gode IT-kompetencer, herunder kendskab til bl.a. MS Office.

Du tilbydes

Et selvstændigt og ansvarsfuldt job i en virksomhed med klare værdier, højt til loftet og godt humør. Hos 1927 Estate er der korte beslutningsveje, hvorfor dine argumenter og idéer også bliver hørt. Du kan forvente en alsidig hverdag, idet der bliver løftet i flok. Det betyder, at du til tider skal hjælpe dine kolleger på tværs af afdelinger.

Du får gode muligheder for både personlig og faglig udvikling, da du bliver en del af et ambitiøst og motiveret team, der lægger vægt på høj arbejdsmoral og kvalitet.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK