Financial Controller

Har du passion for at skabe det finansielle overblik samt være garant for valid og rettidig rapportering – og vil du bringe forretningsforståelse i spil i et internationalt miljø? Så er det måske dig, vi søger til en innovativ og fremsynet virksomhed med store muligheder for karrieremæssig udvikling.

Virksomheden

Aalborg Portland Holding er moderselskab for en række cement- og betonvirksomheder i blandt andet Norden, Belgien, USA, Tyrkiet, Egypten, Malaysia og Kina. Blandt dattervirksomhederne er Aalborg Portland A/S, Unicon A/S, Compagnie des Ciments Belges S.A., Ci-mentas A.S., Aalborg Portland Malaysia Sdn. Bhd., Aalborg Portland U.S. Inc., Sinai White Portland Cement Co. S.A.E. og Aalborg Portland (Anqing) Co. Ltd. m.fl.

Hertil kommer koncernens aktiviteter inden for udvinding og afsætning af tilslagsmaterialer (granit og grus) samt genanvendelse af affaldsprodukter.

Aalborg Portland Holding omsatte i 2018 for DKK 8,9 mia. og har 3.012 medarbejdere. Aalborg Portland Holding har siden 2004 været ejet af Cementir Gruppen, som er en international leverandør af cement og beton, der har hovedkontor i Rom og er noteret på den italienske fondsbørs i Milano.

Læs mere om virksomheden her.

Jobbet

Attraktivt job i en dynamisk og vækstorienteret international koncern med et inspirerende arbejdsmiljø, fagligt dygtige kollegaer og med gode muligheder for karrieremæssig udvikling.

Som Financial Controller i Aalborg Portland Holding-koncernen arbejder du i høj grad sammen med datterselskaber i ind- og udland samt med selskabets moderselskab i Rom.

Du bliver en del af et meget kompetent team på fem medarbejdere, som med reference til Financial Manager bl.a. har ansvaret for udarbejdelsen af koncernregnskabet for Aalborg Portland Holding-koncernen samt den finansielle rapportering.

Dine vigtigste opgaver er:

  • Udarbejdelse af Group Management Reporting
  • Udarbejdelse af måneds-, kvartals- og årsregnskaber
  • Controlling af datterselskaber i Aalborg Portland Holding
  • Udarbejdelse af ad hoc-analyser og besvarelse af spørgsmål fra moderselskab og internt
  • Treasury og Cash Management
  • Kontakt til myndigheder og revisorer
  • Deltagelse i udarbejdelse af regnskabsprincipper samt sikre, at disse efterleves i henhold til IFRS.
  • Deltagelse i forskellige ad hoc-projekter i Aalborg Portland Holding.

Din profil

Du er cand.merc.aud eller har en HD i regnskab, og du har min. 3-5 års erfaring som revisor. Du har haft selvstændigt opgaveansvar hos kunderne samt betjent større koncerner. Alternativt har du min. 3-5 års erfaring fra en lignende stilling, som f.eks. Financial Controller i en moderne finansfunktion.

Som person er du engageret i dit arbejde og arbejder struktureret og detaljeorienteret. Samtidig er du analytisk godt funderet og har evnen til at bevare overblikket over mange facetter i en kompleks virksomhedsstruktur. Du formår at arbejde selvstændigt såvel som i teams. Du er et positivt, udadvendt og tillidsvækkende menneske.

Du er ligeledes åben, proaktiv og positiv, og du motiveres af at skabe gode relationer ud i organisationen. Du har stærke analytiske færdigheder og god forretningsforståelse. Du besidder en stærk vilje til at lykkes og er en teamplayer, der skaber resultater i samspil med kolleger på alle niveauer.

Du mestrer Excel, har flair for IT og derudover taler og skriver du engelsk, da dette er koncernsproget.

Du tilbydes

I stillingen som Financial Controller får du en udfordrende position i en international koncern, hvor du selv kan være med til at præge den videre udvikling. Du får et selvstændigt og ansvarsfuldt job med mange samarbejdsflader i en sund virksomhed med et godt arbejdsklima. Desuden får du gode muligheder for faglig og personlig karrieremæssig udvikling.

Derudover tilbydes du en attraktiv gage pakke, sundhedsforsikring og pensionsordning, velfungerende personaleforening m.m.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK