Økonomichef

Økonomichef til spændende, international entreprenørvirksomhed!

Virksomheden

Davai ApS er en privatejet virksomhed grundlagt i 1984 som en enkeltmandsvirksomhed. Gennem årene har virksomheden udviklet sig til en international entreprenør, der er specialiseret inden for brorenovering, certificeret vindmølleservice samt leverandør af højtuddannet og certificeret arbejdskraft inden for en bred vifte af områder.

Davai lægger vægt på kvalitet og overholdelse af deadlines, og virksomheden udvikler løbende en omfattende database med professionelle, specialuddannede og certificerede medarbejdere, der altid er klar til at varetage både on- og offshore-opgaver. Alle med erfaring fra projekter i hele Europa.

Virksomheden har hovedsæde i Grenå på Djursland og omsætter for ca. DKK 50 mio. årligt og beskæftiger i gennemsnit over året 50 medarbejdere.

Du kan læse mere om Davai her.

Jobbet

Davai søger en stærk økonomisk generalist i rollen som økonomichef. Som økonomichef får du ansvaret for den samlede og overordnede økonomistyring af virksomheden og dens datterselskaber.

Du skal håndtere de daglige arbejdsopgaver, som findes i en økonomifunktion. Herunder bl.a.:

 • Udarbejdelse af budgetter
 • Udarbejdelse af regnskaber
 • Finansbogholderi
 • Kreditor- og debitorstyring
 • Ansvarlig for fakturering
 • Likviditetsstyring
 • Risikostyring af økonomiske forhold vedr. projekter
 • Økonomisk ledelsesinformation, herunder budgetopfølgning
 • Lønbogholderi (danske medarbejdere)
 • Økonomistyring af de udenlandske selskaber (Polen og Litauen)
 • Tovholder i forhold til revisionen og banker.

Hertil får du den faglige reference af bogholderifunktionen i Litauen.

Afledt af dine ansvarsområder skal du agere sparringspartner for ejerlederen i forhold til økonomiske dispositioner og beslutningsgrundlag ved projekter og generel forretningsudvikling.

Stillingen er placeret i Grenå, og denne er nyoprettet, hvorfor du vil få stor indflydelse på bl.a. indhold og processer. Hertil skal du være forberedt på ca. 25-30 rejsedage om året – primært til datterselskaberne i Litauen og Polen.

Din profil

Din baggrund er formodentlig en teoretisk, økonomisk baggrund som cand.merc.aud., HD(R), revisor eller tilsvarende – kombineret med den rigtige personlighed og relevant erfaring. Du arbejder i dag med lignende ansvarsområder, og du kommer med erfaring fra en virksomhed, der arbejder internationalt med udenlandske selskabet. Du har erfaring med at arbejde i en ejerledet virksomhed.

Du arbejder med et stort engagement, og du er dygtig på såvel det operationelle som det strategiske plan. Dette gør dig i stand til at løse både de konkrete opgaver, men også bidrage aktivt til Davais fortsatte forretningsmæssige udvikling.

Du er den stærke økonomifunderede generalist, der med indsigt, overblik, robusthed og gennemslagskraft skaber unikke resultater. Som person er du åben, robust og kan håndtere mange forskellige ansvarsområder og tilhørende arbejdsopgaver samtidig. Du er serviceminded og i besiddelse af en sund kritisk sans. Du har forståelse for at arbejde i en ejerledet virksomhed, hvor aktiviteterne er mange.

Du har evnen til at sikre god sparring med ejerlederen og den resterende organisation. Det forventes, at du både kan og vil selv, og du er ikke bange for at sige tingene, som de er. Det er ligeledes vigtigt, at du kan begå dig på tværs af landegrænser og kulturer.

Du er rutineret bruger af MS Office, især Excel, og har et godt kendskab til ERP-systemer, gerne C5.

Du behersker både dansk og engelsk i både skrift og tale på et højt niveau.

Du tilbydes

Du kommer med på en spændende rejse i en entreprenør virksomhed, hvor tingene ikke står stille, hverken nationalt eller internationalt. Der arbejdes på en række store projekter, som er på vej, og som du vil få stor medindflydelse på. Du kommer tæt på ejeren og vil blive dennes sparringspartner i forhold til bl.a. forretningsudvikling.

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en organisation med flad struktur, uformel omgangstone og korte beslutningsprocesser.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK