Studentermedhjælper

Brænder du for et job med fokus på formidling, administration og relationsskabelse, hvor to dage ikke er ens, og din rolle er afgørende for en velfungerende hverdag?

Curia – en landsdækkende rekrutteringsvirksomhed

Vi har i mere end 20 år rekrutteret tusindvis af kandidater, og vi står som en særdeles stærk samarbejdspartner til rekruttering af direktører, ledere og specialister til dansk erhvervsliv.

Vores team består af 10 kompetente konsulenter fordelt på vores tre kontorer i Aarhus, Aalborg og København. Til at supportere vores konsulenter, kunder og kandidater søger vi endnu en studentermedhjælper til at varetage opgaver inden for kommunikation og administration. Jobbet varetages fra vores kontor i Aarhus.

Du kan læse mere om os her på hjemmesiden.

Omdrejningspunktet i en travl hverdag

Du får en bred vifte af administrative opgaver og bliver også en del af Curias ansigt udadtil med kontakt til både kandidater og kunder.

Sammen med dine kollegaer i afdelingen kvalitetssikrer du vores materiale, så det fremstår professionelt og fejlfrit, ligesom du løbende opdaterer og optimerer vores interne systemer.

Derudover deltager du løbende i udviklingsprojekter, og for den rette kandidat er der på sigt mulighed for at assistere vores konsulenter med research-opgaver, ligesom vi også er åbne overfor et eventuelt praktikforløb i forbindelse med dit studie.

Dine opgaver spænder bredt og består blandt andet af:

  • Tekstforfatning, oversættelse og kvalitetssikring på dansk/engelsk.
  • Udarbejdelse af præsentationsmateriale.
  • Vedligeholdelse af vores rekrutteringssystem.
  • Opsætning af stillingsopslag på hjemmeside, LinkedIn og diverse medier.
  • Assistance på kommunikations- og marketingopgaver.
Det er også dig, der bestiller kontorartikler, tager telefonen og sørger for, at vores mødelokaler og køkken er ryddet og klar til brug.

Du skal kunne arbejde 10-14 timer om ugen fordelt på 2-3 vagter i tidsrummet kl. 8.15-16.30 fra mandag til fredag. Vagtplanen planlægges i samarbejde med dine kollegaer i administration & support, og vi tager selvfølgelig hensyn til dine studier og tilpasser arbejdstiden efter dette.

Fokus på sprog og kommunikation

Du læser på en relevant videregående uddannelse, og du har minimum 2 år tilbage af dit studie, så vi har glæde af dig i nogle år.

Du er selvfølgelig ekspert i dansk retskrivning og kan ligeledes kommunikere fejlfrit på engelsk i både skrift og tale. Du har et skarpt øje på selv den mindste detalje og arbejder struktureret og ihærdigt, når opgaverne bliver mange og tiden knap. Du er fortrolig med Microsoft Office, og kender du til CMS-systemer, vil det være en fordel. Du er altid smilende og sætter en ære i et højt serviceniveau, samtidig med at du evner at stå fast.

Et spændende studiejob med indblik i konsulentbranchen

Vores organisation bæger præg af ligeværdighed og en uformel omgangstone. Der ikke er langt fra beslutning til handling, så du får dermed også mulighed for at sætte dit personlige aftryk på hverdagen.

Du får arbejdsplads midt i Aarhus C, gode ansættelsesvilkår og ikke mindst sjove kollegaer.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK