Teknisk salgssupporter, VVS

Har du VVS-baggrund og erfaring med varmeanlæg?

Virksomheden

METRO THERM er Nordeuropas førende producent af vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og varmepumper. Virksomheden leverer varmt vand til private kunder og VVS-installatører i hele Danmark.

Kunderne forbinder METRO THERM med suveræn kvalitet og kender virksomheden for produkter, der er nemme at installere og servicere.

METRO THERM er en del af den globale koncern NIBE Industrier AB. METRO THERM er i vækst og har en sund økonomi. I den forbindelse udvides virksomheden i øjeblikket med en række nye spændende stillinger.

Læs mere om virksomheden her.

Jobbet

METRO THERMs produkter og løsninger er kendt for høj kvalitet og driftssikkerhed. Du får ansvaret for, at de kunder som ringer til dig, får en professionel service og teknisk support i forbindelse med de løsninger, som METRO THERM tilbyder.
Det kan være telefonisk hjælp til eksempelvis beregninger, dimensionering og montering, og det kan reelt omfatte alle de spørgsmål, som installatøren møder i relation til METRO THERMs produkter.

Du kommer til at indgå i et teknisk team, som består af kollegaer, der har dyb indsigt i VVS- & varmeapplikationer. Størstedelen af telefonhenvendelserne er fra VVS-installatører i Danmark.

Din arbejdsplads bliver på hovedkontoret i Helsinge.

Din profil

Du har erfaring fra VVS-branchen og har kendskab til varmeanlæg. Du behøver ikke at have kendskab til METRO THERMs produkter og løsninger, da du vil få en grundig oplæring. Det vigtigste er, at du har lyst til at give teknisk support via telefonen.

Du motiveres af at yde god service og formår at gøre det på en måde, så kunderne får den nødvendige hjælp. Du er en dygtig kommunikator der kan videreformidle tekniske løsninger på en enkel måde. Som person er du struktureret, og du kan bevare overblikket i pressede situationer.

Du tilbydes

Et godt job i en velrenommeret og økonomisk stærk virksomhed, hvor du kommer til at indgå i et professionelt teknisk team med kompetente kollegaer. Du vil få en masse viden inden for varmeanlæg. Virksomheden tilbyder bl.a. sundhedsforsikring mm.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK