Chief Commercial Officer

Chief Commercial Officer til spændende IT-virksomhed!

Virksomheden

Create it REAL blev grundlagt af Jeremie Pierre Gay (CEO) i 2009 og virksomheden har produceret verdens første real-time processer, der er dedikeret til 3D-print. Hertil har man lanceret en stærk platform, som, sammenlignet med andre på markedet, reducerer tiden til det halve.

Processoren kan printe op til fem gange hurtigere end standardteknologien og krypterer samt IP-beskytter 3D-filer og fra server til printer. Create it REAL laver brugerdefinerede features og tilbyder fremragende platformsværktøjer for at skjule kompleksiteten af ​​den avancerede teknologi.

Virksomhedens internationale team består af eksperter inden for 3D-printteknologi, elektronik, 3D-grafik og mekanik.

Hovedsageligt samarbejder Create it REAL med 3D-print producenter, men samarbejder også med startup-virksomheder, der gerne vil ind på markedet ved at anvende den bedste teknologi. Create it REAL rådgiver virksomheder, som er interesserede i at implementere additiv produktion til at udvikle deres forretning. Hertil er er Create it REAL også involveret i bl.a. EU forskningsprojekter indenfor eksempelvis organprintning.

Teamet fungerer som et R&D-center: fra at udvikle teknologien og udgive platformløsninger til nemt at kunne producere desktop 3D-printprodukter.

Virksomhedens kunder befinder sig primært uden for Danmark. Hovedmarkedet er Kina, hvor virksomheden også har deres primære fokus. Slutbrugerne er bl.a. inden for uddannelsessektoren, men fokus er også på bl.a. ”home 3D printing”.

Create it REAL er placeret i Aalborg og har 15 medarbejdere. Virksomheden ejes af Jeremie Pierre Gay (grundlægger og CEO), Vækstfonden og en privat investor. Virksomheden har derudover en professionel bestyrelse med fem medlemmer.

Læs mere om virksomheden her.

Jobbet

I takt med virksomhedens vækst søger Create it REAL en energisk og resultatorienteret Chief Commercial Officer, som vil blive en del af en ekspanderende organisation og lede salg- og marketingaktiviteterne.

Som Chief Commercial Officer skal du lede og drive hele salgsprocessen fra kundekontakt og forhandling til kontraktunderskrivelse. Herunder skal du supportere i forhold til de tekniske, juridiske og finansielle aspekter. Du får direkte ledelsesansvar for tre medarbejdere i henholdsvis Danmark, Frankrig og USA.

Dine arbejdsopgaver bliver herudover:

  • Implementering af samt drive målstyringsmetoder i forhold til salget
  • Udvikling af processer og strategi i forhold til kundeporteføljen
  • Udvikling og eksekvering af forretningsplaner
  • Udarbejdelse af “go to market”-strategi
  • Håndtere online marketingprocesser og -platforme
  • Udvikling af ”channel partner”-netværk
  • Videreudvikling af salgs- og marketingteamet.

Du vil referere til CEO, og arbejdsstedet vil være på kontoret i Aalborg.

Du skal forvente mellem 50-80 rejsedage om året.

Din profil

Din baggrund er formodentlig en kommerciel uddannelse. Det kan være en HD eller lignende, og du kommer med minimum 5-10 års erfaring fra både strategisk og operationelt salg inden for IT-branchen. Har du erfaring fra 3D-printindustrien, er det et plus, men ikke et krav. Det er afgørende, at du kommer med international salgserfaring, og at du kan begå dig på den internationale scene på tværs af bl.a. kulturer. Derudover har du erfaring med udvikling og accelerering af salgsprocesser.

Du kan dokumentere succesfulde resultater i forhandlinger af komplekse aftaler, og du har en stærk forretningsmæssig og strategisk forståelse. Du formår at omsætte en overordnet strategi til handlingsplaner og klare målsætninger. Hertil evner du til at forstå de forskellige markeds- og branchetrends.

Som person arbejder du med stort engagement og drive, og du er dygtig på såvel det strategiske som det operationelle plan. Det er afgørende, at du har en hands-on-tilgang til dine ansvarsområder og arbejdsopgaver. Du arbejder struktureret og velorganiseret og har styr på dine ting. Ligeledes gør din handlekraft, at du er god til at eksekvere og til at få tingene udført.

I lederrollen er du åben, og du formår at understøtte og udvikle dit team og dermed bidrage til hele organisationens udvikling. Du kommer med gode kommunikative evner og det er afgørende, at du er flydende i engelsk både mundtligt som skriftligt. Du har evnerne til at kommunikere, præsentere og påvirke alle niveauer i en organisation.

Udover dine salgskompetencer er du også en erfaren bruger af hele MS Office-platformen og de forskellige kommunikationsværktøjer som Skype, WeChat mv. Desuden er du vant til aktivt at bruge et CRM-system.

Du tilbydes

For den rette person vil man som Chief Commercial Officer blive højre hånd og en væsentlig samarbejdspartner for CEO, og gennem dette vil du få mulighed for indflydelse på den fremtidige strategi, udvikling og vækst af Create it REAL.

Alt i alt kan Create it REAL tilbyde dig en nyoprettet og udfordrende stilling, som vil kræve, at du udfordrer status quo i branchen ved hjælp at din kreativitet og nysgerrighed.

Din ansøgning og tilhørende CV skal modtages på engelsk.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK